Γη της ελιάς: Καίγεται ολοσχερώς το αμάξι του όσο είναι εκείνος μέσα - Θρήνος στο αποψινό 11/4 επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της ελιάς: Καίγεται ολοσχερώς το αμάξι του όσο είναι εκείνος μέσα - Θρήνος στο αποψινό 11/4 επεισόδιο

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 11/4 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς Ασπασία από εδώ και πέρα αποφασίζει να πατήσει πόδι και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της.

Κάτι που ξαφνιάζει την Ειρήνη, που δεν είχε ποτέ ανακαλύψει τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι.

Δείτε επίσης: Ένας αυτοκτονεί και άλλος δολοφονείται - Τέλος από την Γη της Ελιάς για 7 πρωταγωνιστές

Οι αποψινές 11/4 εξελίξεις της Γης της ελιάς

Επεισόδιο 151

Στο μεταξύ η Αντιγόνη απογοητευμένη από τη ζωή της και πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με το παιδί της, αποφασίζει να φύγει και το ανακοινώνει στην οικογένειά της: «Αποφάσισα να φύγω για την Αγγλία, τελικά επέλεξα να ολοκληρώσω εκεί την ειδικότητά μου», τους λέει με πίκρα και όλοι καταλαβαίνουν ότι ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Η Αντωνία τελικά εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης, η οποία αισθάνεται σιγουριά και δείχνει ευτυχισμένη. Την ίδια στιγμή τα προσκλητήρια του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμα, αλλά εκείνη είναι μαγκωμένη: «Δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια ντρέπομαι να τα μοιράσω», λέει στον Γιώργη, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν συμμερίζεται την άποψή της, αντίθετα ανυπομονεί: «Γιατί αγάπη μου, έτσι θα το μάθουν όλοι. Εξάλλου σε παντρεύομαι, τους καλούμε στον γάμο μας. Εγώ είμαι τρισευτυχισμένος», της τονίζει. Την ίδια ώρα οι καβγάδες ανάμεσα σε Ιουλία και Στάθη συνεχίζονται: «Ωραία, μια χαρά είμαστε.

Φεύγεις το πρωί για δουλειά και γυρίζεις κατάκοπος νύχτα. Τι θα γίνει; Ετσι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας;», του γκρινιάζει, καθώς η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη. Κι μέσα σε όλα αυτά, μια νέα παρουσία κάνει την εμφάνισή της στην Αρεόπολη. Πρόκειται για έναν νέο και ωραίο άντρα, τον Ορέστη Αντωνιάδη (Γιώργος Αγγελόπουλος), που φτάνει στη Μάνη και σύντομα πρόκειται να ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας…

Νεκρή η Μυρτάλη από τα χέρια του Αλέξη;

Οσο περνάει ο καιρός στην Γη της Ελιάς, τόσο η Μυρτάλη συνειδητοποιεί το πόσο λάθος έκανε με τον Αλέξη. Ολα ανατρέπονται μέσα της και μόλις αρχίζει και πάλι να βλέπει καθαρά, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν ψυχοπαθή, που η ζωή της είναι σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Από την Μαρία Μεταξητινού - TV24

Οπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Σαν να της γύρισαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλε μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτόν τον καιρό, το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη, χωρίς τις φίλες της, ακόμα και χωρίς την οικογένειά της. Μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο αδίστακτος είναι. Αισθάνεται ότι δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του, σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα. Εστω κι αν έχουν απομακρυνθεί, τα αισθήματά της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 6/4 επεισόδιο: «Συλλαμβάνεσαι για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης σου» - Αποκαλύπτονται όλα!

Ετσι, σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό: «Είμαι σαν χαμένη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δεν με αναγνώριζες. Ούτε κι εγώ αναγνώριζα τον εαυτό μου. Χάθηκα μέσα στο μίσος και την ανάγκη να παριστάνω κάποια που δεν είμαι. Να κάνω τη σκληρή και την αδίστακτη», της εμπιστεύεται.

Η Γη της Ελιάς Μυρτάλη νεκρή

Στο μεταξύ, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν: «Τι θα γίνει, γιατί το καθυστερούμε; Είπαμε κάτι και τώρα μου τα αλλάζεις;», τη ρωτάει κάπως αγριεμένα, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί και ν’ αλλάξει ζωή, αλλά αυτή τη φορά ξέρει ότι δεν είναι απλό. Ο Αλέξης είναι ικανός να τη σκοτώσει, όπως έχει κάνει και με άλλους.

Λίγο αργότερα η Μυρτάλη, σε απόγνωση, πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει: «Ιουλία μου, θέλω να με βοηθήσεις να πουλήσω τις μετοχές μου να φύγω από την Ελλάδα», της λέει. Η Ιουλία τρομάζει όπως τη βλέπει: «Μυρτάλη, τι έγινε; Θέλεις να μου πεις τι σου συμβαίνει και θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό;», τη ρωτάει, αλλά η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται, το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μια νέα ζωή.

Να σημειωθεί πως κυκλοφορούν και spoiler που λένε πως η Μυρτάλη θα πεθάνει από τα χέρια του Αλέξη. Άλλα βέβαια αναφέρουν πως θα φύγει στο εξωτερικό και ο Αλέξης θα μπει φυλακή.