Γη της Ελιάς: Δεν είναι η Λιάντου ούτε και ο Σκουρλέτης - Δυστυχώς αποχωρεί από την σειρά του MEGA...

Η ανάρτηση από τα τελευταία γυρίσματα στη Μάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Δεν είναι η Λιάντου ούτε και ο Σκουρλέτης - Δυστυχώς αποχωρεί από την σειρά του MEGA...

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό και βρίσκεται ήδη στην δεύτερη σεζόν, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτη. Στον επόμενο κύκλο όμως δεν θα ακολουθήσουν όλοι οι ηθοποιοί του καστ. Ήδη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου έχουν αποχαιρετήσει το κοινό τους και έχουν επιβεβαιώσει πως θα μπει ένα τέλος στους ρόλους τους, ενώ υπάρχουν και άλλοι 5 οι οποίοι θα φύγουν από την Μάνη και από το σίριαλ γενικότερα, δίνοντας την θέση τους σε άλλους 7 (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί, ποιος αυτοκτονεί και ποιος δολοφονείται).

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχωρούν βρίσκεται και η Χρύσα Παππά, η οποία υποδύεται την Εύα. Η ίδια, μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού Άρη, αντί να μείνει για να πάρει εκδίκηση από τον Δημοσθένη και να τον δει να υποφέρει, θα απομακρυνθεί μια για πάντα από το χωριό και τον τόπο που της προκάλεσε τόσο πόνο.

"Αντίο" από την Χρύσα Παππά στην Γη της Ελιάς

Μάλιστα, η ηθοποιός την Τρίτη 11/4 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων της, δίπλα στην Δώρα Χρυσικού που στο "γυαλί" είναι εχθρός της, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές.

Χρύσα Παππά Δώρα Χρυσικού Γη της Ελιάς

Θρήνος στο αποψινό 11/4 επεισόδιο

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 11/4 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς Ασπασία από εδώ και πέρα αποφασίζει να πατήσει πόδι και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της.

Κάτι που ξαφνιάζει την Ειρήνη, που δεν είχε ποτέ ανακαλύψει τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι.

Επεισόδιο 151

Στο μεταξύ η Αντιγόνη απογοητευμένη από τη ζωή της και πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με το παιδί της, αποφασίζει να φύγει και το ανακοινώνει στην οικογένειά της: «Αποφάσισα να φύγω για την Αγγλία, τελικά επέλεξα να ολοκληρώσω εκεί την ειδικότητά μου», τους λέει με πίκρα και όλοι καταλαβαίνουν ότι ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Η Αντωνία τελικά εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης, η οποία αισθάνεται σιγουριά και δείχνει ευτυχισμένη. Την ίδια στιγμή τα προσκλητήρια του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμα, αλλά εκείνη είναι μαγκωμένη: «Δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια ντρέπομαι να τα μοιράσω», λέει στον Γιώργη, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν συμμερίζεται την άποψή της, αντίθετα ανυπομονεί: «Γιατί αγάπη μου, έτσι θα το μάθουν όλοι. Εξάλλου σε παντρεύομαι, τους καλούμε στον γάμο μας. Εγώ είμαι τρισευτυχισμένος», της τονίζει. Την ίδια ώρα οι καβγάδες ανάμεσα σε Ιουλία και Στάθη συνεχίζονται: «Ωραία, μια χαρά είμαστε.

Φεύγεις το πρωί για δουλειά και γυρίζεις κατάκοπος νύχτα. Τι θα γίνει; Ετσι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας;», του γκρινιάζει, καθώς η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη. Κι μέσα σε όλα αυτά, μια νέα παρουσία κάνει την εμφάνισή της στην Αρεόπολη. Πρόκειται για έναν νέο και ωραίο άντρα, τον Ορέστη Αντωνιάδη (Γιώργος Αγγελόπουλος), που φτάνει στη Μάνη και σύντομα πρόκειται να ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας…