Η Γη της Ελιάς: Το αιματηρό τέλος της Μυρτάλης - Δολοφονείται άγρια!

Το χέρι του ανθρώπου που την αγάπησε θα είναι και εκείνο που θα την σκοτώσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Το αιματηρό τέλος της Μυρτάλης - Δολοφονείται άγρια!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στο μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Ήδη έχουμε μάθει για πολλά θανατικά, ωστόσο, ο θάνατος που έχει μείνει στο μυαλό όλων είναι εκείνος του Κίμωνα. Δεν πρόλαβε να παντρευτεί την αγαπημένη του και μπήκε τέλος στη ζωή του εξαιτίας του πατέρα του.

Βέβαια, ο θάνατος του έβαλε στη σειρά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα τα φτιάξει με την σύντροφό του την ίδια στιγμή που θα ψάχνει ποιος ευθύνεται για την δολοφονία του.

Όσον αφορά την Μυρτάλη, φαίνεται πως δεν θα έχει όμορφο τέλος. Θέλοντας να αποχωρήσει από τη σειρά και να μην βρίσκεται στον τρίτο κύκλο, ή θα την σκοτώσουν ή θα φύγει οριστικά από την Μάνη.

Η Αφροδίτη Λιάντου η οποία την υποδύεται, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΤύποςTV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε για το ρόλο της και το φινάλε της.

Η Γη της Ελιάς Αφροδίτη Λιάντου

Δείτε επίσης: «Σου αφήνω ευχή και κατάρα να...» - Ο Λυκούργος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο! Η διαθήκη του

Η Μυρτάλη θα βρει τον δρόμο της μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου;

Η Μυρτάλη δεν θα έχει καλό τέλος. Τα πράγματα με τον Αλέξη γίνονται δύσκολα και προσπαθεί να βρει διέξοδο για να ξεφύγει από εκείνον – και όχι μόνο. Με τη συμπεριφορά της έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και προσπαθεί να δει πώς θα πορευτεί.

Ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος της ηρωίδας σου;

Όχι. Το φαντάζομαι όμως…

Ποιο φαντάζεσαι ότι θα είναι;

Ιδανικά θα ήθελα να έχει ένα όμορφο τέλος, να φύγει στο εξωτερικό και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Φαντάζομαι, όμως, ότι μάλλον θα τη σκοτώσει ο Αλέξης.

Δείτε επίσης: «Έχασα το κορώνι μου, αυτοκτόνησε ο γιος μου!» - Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στην Γη της Ελιάς - Ποιος την σκοτώνει

Σύμφωνα με spoiler που έχει κυκλοφορήσει και έχει κάνει χαμό, η Μυρτάλη στο τέλος της σειράς δεν θα έχει καλό τέλος. Συγκεκριμένα, πρόκειται να δολοφονηθεί από τον άνθρωπο που την αγάπησε. Ο λόγος για τον Αλέξη!

Η κοπέλα έχει αρχίσει να τον φοβάται, ειδικά μετά την αποκάλυψη που της έκανε πως εκείνος σκότωσε μέσα στο ίδιο της στο σπίτι τον πρώην σύντροφό της και αδερφό του. Έτσι θα αρχίσει να απομακρύνεται και θα ζητήσει βοήθεια για να φύγει στο εξωτερικό.

Όταν ο Αλέξη καταλάβει πως την χάνει, αποφασίζει να την σκοτώσει και στη συνέχεια θα βάλει τέλος στη ζωή του.