Ποιος Παπαδόπουλος (17/4): Ο Αρίστος βγαίνει ραντεβού με άλλη γυναίκα - Η αντίδραση της Μελίνας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (17/4): Ο Αρίστος βγαίνει ραντεβού με άλλη γυναίκα - Η αντίδραση της Μελίνας

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει η σειρά Ποιος Παπαδόπουλος την Δευτέρα 17/4 με τις εξελίξεις να είναι άκρως απολαυστικές μιας και Μελίνα είχε αρχίσει να προειδοποιεί τον Αρίστο για πολλά...(δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (17/4) εξελίξεις για τη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος

Επεισόδιο 44

Τα δύο ζευγάρια των Παπαδόπουλων αλλάζουν πάλι κρεβατοκάμαρες, αφού ο Γιάννης πούλησε πίσω το master bedroom στον Αρίστο για να τον καλύψει και να μη μαθευτεί ότι τις έφαγε από τον άντρα της Aντζυ, κάτι που μαθαίνει και η Βιβή. Πλέον το ξέρουν όλοι εκτός από την Περιστέρα, από την οποία όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να το κρατήσουν κρυφό γιατί αλλιώς θα γίνει παγκόσμια σύρραξη... Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης, πλημμυρισμένος από ενοχές, σκέφτεται να πει την αλήθεια στη γυναίκα του! Η Μελίνα από την άλλη αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί την Aντζυ μια και καλή και ο μόνος τρόπος για να το πετύχει είναι να κάνει τη Λίλα να δει τι φίδι τρέφει στον κόρφο της.

Οι αυριανές εξελίξεις (18/4)

Η Aντζυ κάνει μια τελευταία απόπειρα να πάρει εκδίκηση από τους Παπαδόπουλους, αλλά η δαιμόνια Μελίνα έχει ήδη προνοήσει και μαζί με τον Αρίστο, τον Παύλο και τη Λίλα τη βάζουν στη θέση της μια και καλή! Και αφού ο Αρίστος «μαζέψει» και τον Γιάννη, ο οποίος είναι στο τσακ να τα αποκαλύψει όλα στην Περιστέρα γιατί θεωρεί ότι αυτή του θίγει τον ανδρισμό και τη γοητεία του, η Λίλα ανακοινώνει σε όλους πως τη θέση management των «Από Καρδιάς» αναλαμβάνει πλέον η Μελίνα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι γεμάτη ιδέες για την προώθηση των προϊόντων. Μάλιστα δεν αργεί να βάλει σε εφαρμογή και την πρώτη της ιδέα: Μια διαφήμιση στην οποία θα συμμετάσχει όλη η οικογένεια μαζί και η οικογένεια του Παύλου και της Λίλας! Ετσι, η βίλα θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό στούντιο.