Χαιρέτα μου τον πλάτανο (20/4): Η Πέπη φτάνει στο χωριό και παθαίνει ντουβρουτζά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (20/4): Η Πέπη φτάνει στο χωριό και παθαίνει ντουβρουτζά

Στο σημερινό 20/4 επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση), η Πέπη θέλει να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, αφού η Μάρμω στέλνει τον Πετράν για να σώσει τον Βάρσο και να τον φέρει πίσω στον Πλάτανο.

Οι σημερινές 20/4 εξελίξεις του Πλάτανου

Επεισόδιο 150

Η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Λουλούδη (Αναστάσης Κολοβός) όμως, που πάνω που βρίσκει το «μισό του πορτοκάλι», τον εντοπίζουν οι Αρχές και ο Κανέλλος αναλαμβάνει να τον συλλάβει. Η Τούλα θέλει να τιμωρήσει τον Σίμο, που δεν έχει στον ήλιο... μπίρα, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Θοδωρή να σταματήσει να τιμωρεί την Αγγέλα και να συνεργαστεί ξανά μαζί της. Η Σύλβια με τη Βαλέρια συμμαχούν για να διώξουν τους Γερμανούς, ενώ η Πέπη φτάνει στο χωριό και παθαίνει ντουβρουτζά, αφού η Μάρμω δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που περίμενε.

Τι θα δούμε αύριο;

Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια. Ο Παναγής και η Κατερίνα αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό, για να κάνουν εξάσκηση για το «Τζουράκι», ενώ η Καλλιόπη απαιτεί από τον Ηλία να αναλάβει να πληρώσει δικηγόρο για τον Λουλούδη. Ο Θύμιος, πάλι, έχει πέσει σε κατάθλιψη, αφού η φραουλίτα τον αγνοεί, και ο Χαραλάμπης αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει. Η Πέπη φαίνεται να συμπαθεί υπερβολικά τον Πετράν, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της. Θα μπορέσει ο Σώτος να πείσει τη Σύλβια να του δώσει άλλη μία ευκαιρία; Θα καταφέρει η Πέπη να δηλητηριάσει τον Βάρσο χωρίς να αφήσει ίχνη ή θα αποτύχει για ακόμα μια φορά;