Μαίρη Μαίρη Μαίρη (20/4): Σε αμήχανη θέση η Μαίρη - Πρέπει να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα του γιου της.

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (20/4): Σε αμήχανη θέση η Μαίρη - Πρέπει να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα του γιου της.

Πολλά και ενδιαφέρονται θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Οι αποψινές 20/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 32

Μαίρη (Νίκη Λάμη): προσπαθώντας να καλοπιάσει το αφεντικό της για να πάρει αύξηση, φαίνεται ότι το αφεντικό της κάτι παρεξηγεί στην όλη συμπεριφορά της αισιόδοξης υπαλλήλου του.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει να αντιμετωπίσει τα επίμονα ερωτήματα του γιου της. Πώς γεννιούνται τα παιδιά και άλλες τέτοιες ανησυχίες αρχίζουν να τον απασχολούν.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να πείσει τον Κώστα να πάει σε γυμναστήριο για να ρίξει την χοληστερίνη του, αλλά ένας αστάθμητος παράγοντας τής αλλάζει τη γνώμη.

Διαβάστε επίσης: Η Γη της Ελιάς (20/4): Δείτε την πριν προβληθει - Η ανατριχιαστική σκηνή με τον Αγγελόπουλο πάνω από τον τάφο του Κίμωνα

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και πέφτει σε κατάθλιψη. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη και δεν χαίρεται με το γεγονός ότι είναι μόνη και χωρίς παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): δεν ξέρει πως να χειριστεί τις απορίες του γιού της σχετικά με το πως γεννιούνται τα παιδιά, γιατί τον μπερδεύουν και οι γιαγιάδες του. Άλλα του λέει η Ζορζέτα και άλλα η Βάσω.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι καλεσμένη σε μία βάφτιση στην οποία σκοπεύει να πάει με τον Κώστα. Την ίδια όμως ημέρα, η πεθερά της είναι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα, όπου σκοπεύει να πάει με τον γιο της. Ποια από τις δυο θα προτιμήσει ο Κώστας; Θα συνοδεύσει τη μητέρα του, ή τη γυναίκα του;