Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (21/4): Η Πέπη βάζει το σχέδιο της σε δράση - Τι συνέβη με τον Βάρσο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (21/4): Η Πέπη βάζει το σχέδιο της σε δράση - Τι συνέβη με τον Βάρσο

Παρασκευή (21/4) σήμερα και η καθημερινή και κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έρχεται με ένα επεισόδιο "φωτιά" που θα φέρει τους πρωταγωνιστές σε δύσκολη θέση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε), η Τούλα θέλει να τιμωρήσει τον Σίμο, που δεν έχει στον ήλιο… μπίρα, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Θοδωρή να σταματήσει να τιμωρεί την Αγγέλα και να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

Αναλυτικά οι σημερινές (21/4) εξελίξεις στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 151

Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια. Ο Παναγής και η Κατερίνα αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό, για να κάνουν εξάσκηση για το «Τζουράκι», ενώ η Καλλιόπη απαιτεί από τον Ηλία να αναλάβει να πληρώσει δικηγόρο για τον Λουλούδη.

Ο Θύμιος, πάλι, έχει πέσει σε κατάθλιψη, αφού η φραουλίτα τον αγνοεί και ο Χαραλάμπης αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει. Η Πέπη φαίνεται να συμπαθεί υπερβολικά τον Πετράν, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της.

Θα μπορέσει ο Σώτος να πείσει τη Σύλβια να του δώσει άλλη μία ευκαιρία; Θα καταφέρει η Πέπη να δηλητηριάσει τον Βάρσο, χωρίς να αφήσει ίχνη, ή θα αποτύχει για ακόμα μια φορά;

Τι θα δούμε από Δευτέρα

Επεισόδιο 152

Η Πέπη κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά όλα είναι εναντίον της, με πρώτη και καλύτερη τη Μάρμω, που την έχει βάλει στο μάτι. Ο Παναγής έχει ένα θαυμάσιο νέο, που θα κάνει πολύ ευτυχισμένη την Κατερίνα, ενώ τη χαρά τους μοιράζεται και η υπόλοιπη οικογένεια.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης εκνευρίζει τη δική του οικογένεια, μιας και είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά τον Βάρσο στη ζωή του και στη ζωή του παιδιού του. Η Αγγέλα, πάλι, έχει αποφασίσει να φτιάξει μόνη της την τύχη της, και γράφει το τραγούδι της με τη βοήθεια του Θοδωρή και της Τούλας. Τι χάρη θα ζητήσουν από τον παπά ο Σώτος και ο Ηλίας; Τι θα κάνει η Πέπη για να εμποδίσει τον Βάρσο να αλλάξει τη διαθήκη του;