Ο Παράδεισος των κυριών: «Λέγε που έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας» - Η Βικτώρια παρουσιάζει στην Αμαλία τη μάνα της

Αποκλειστικό με διαλόγους πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Ο Παράδεισος των κυριών: «Λέγε που έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας» - Η Βικτώρια παρουσιάζει στην Αμαλία τη μάνα της

Η Αμαλία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά τη μεγάλη αποκάλυψη ότι είναι υιοθετημένη. Η κοπέλα βασανίζεται από πολλά ερωτηματικά κι ενώ έχει βαθιά αισθήματα για τον θετό της πατέρα, θέλει να μάθει για τους βιολογικούς της γονείς και κυρίως για τη μάνα της. Η Βικτώρια όμως και πάλι θα κάνει τα πάντα για να της θολώσει τα νερά, στον Παράδεισο των κυριών.

ΤV24 - Μαρία Μεταξητινού

Ο Ντίνος έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να πάρει την απόφαση να μην προσλάβει την Πολυξένη χωρίς να συνεννοηθεί με τη Μιράντα. Ετσι η Μιράντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει εκείνη την κατάσταση: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσλάβουμε, δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα», της λέει, εντείνοντας την κόντρα που έχει με την Αμαλία...

Στο μεταξύ ο Ντίνος μιλάει με τη Μιράντα και της δίνει μια καινούρια πληροφορία που θα την κλονίσει και θα της αλλάξει γνώμη για την Αμαλία: «Μιράντα, η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έχει περάσει πολλά και είναι μια δυστυχισμένη κοπέλα», της αποκαλύπτει… Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Μπουραντάδων φέρνει χαρά και ελπίδα σε όλους η επιστροφή του Αγη, της Πολυξένης αλλά και της Ματούλας, που επιτέλους την απελευθερώνει ο Χρηστίδης.

Δείτε επίσης στο σημερινό 21/4 επεισόδιο της σειράς - «Δεν γίνεται πλέον να είμαστε μαζί» - Τον χωρίζει και φεύγει με κλάματα

Λίγο αργότερα ένα τηλεφώνημα στον «Παράδεισο» φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Μιράντα, καθώς τηλεφωνεί ο Χρηστίδης και ζητάει να μιλήσει στην Αμαλία. Η Μιράντα του λέει ότι δεν είναι εκεί, αλλά θα την ειδοποιήσει: «Τι θέλει ο Χρηστίδης την Αμαλία, τι θέλει να της πει;», ρωτάει τον Ντίνο, ο οποίος μπαίνει κι αυτός σε υποψίες.

Το τεράστιο χάσμα μεταξύ της Αμαλίας και της Μιράντας φαίνεται πως αρχίζει σταδιακά να αποκτά κάποιες βάσεις ώστε να γεφυρωθεί, ενώ ο Ντίνος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του σοκαριστικού μυστικού που ενώνει τις δύο αυτές γυναίκες.

Ο Παράδεισος των κυριών Αμαλία Μιράντα

Στο μεταξύ ο Θανάσης κάνει επίσης ένα σημαντικό τηλεφώνημα, αυτή τη φορά στο σπίτι της Αμαλίας, όπου το σηκώνει η Βικτώρια και αρχίζει να την κατηγορεί, ενώ ζητάει ξανά την Αμαλία. Την ίδια ώρα ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια σύμπτωση που τον ταράζει, καθώς θυμάται το ίδιο σημάδι που είχε ο Μιράντα με την Αμαλία στον ώμο.

Δείτε επίσης: «Με τον άντρα σου είχαμε δεσμό! Έδωσε το γιο μας για υιοθεσία! Είναι ο...» - "Βόμβα" στον Παράδεισο των κυριών

Αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας πλησιάζει τη Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα: «Λέγε πού έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας. Ξέρω ότι η Μιράντα βιάστηκε από τον Χρηστίδη κι αυτός σου έφερε το παιδί. Λέγε τι το έκανες;», της λέει και η Βικτώρια συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι». «Ε, και; Μπορεί να μου το έφερε. Το παιδί δόθηκε για υιοθεσία, μπορεί αυτοί που το πήραν να έχουν πεθάνει, μπορεί να είναι στο εξωτερικό. Δεν έχω ιδέα», του απαντάει θολώνοντας και πάλι τα νερά.

Η Βικτώρια στον Παράδεισο των κυριών παρουσιάζει στην Αμαλία την... κόρη της

Την ίδια στιγμή η Αμαλία έχει αρχίσει να ψάχνει τους βιολογικούς της γονείς και παρακαλάει τη Βικτώρια να της πει την αλήθεια. Η Βικτώρια καταστρώνει πάλι ένα σατανικό σχέδιο. Βρίσκει μια γυναίκα που χρόνια ψάχνει την κόρη της την οποία έχει πουλήσει και παρουσιάζει την Αμαλία σαν την χαμένη της κόρη. Το ίδιο κάνει και στην Αμαλία, της παρουσιάζει τη συγκεκριμένη γυναίκα σαν τη μητέρα της. Στο μεταξύ, μόλις το μαθαίνει ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος: «Τι άνθρωπος είσαι εσύ; Θα μπορούσες να της πεις ότι η μητέρα της έχει πεθάνει ή ότι έχει φύγει στο εξωτερικό. Γιατί το έκανες αυτό;», τη ρωτάει.