Από Καζαντζίδη μέχρι Παπαρίζου - Τα τραγούδια που θα πουν οι παίκτες στην ένωση του Survivor All Star

Ποιοι έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από Καζαντζίδη μέχρι Παπαρίζου - Τα τραγούδια που θα πουν οι παίκτες στην ένωση του Survivor All Star

Το party της ένωσης του Survivor All Star πλησιάζει και οι πρόβες των παικτών επί σκηνής συνεχίζονται μέχρι να γίνει το τελικό γύρισμα. Θα παρακολουθήσουμε τις δυο ομάδες να κάνουν μπάνιο, να τρώνε και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους μετά από 3 μήνες κακουχιών στην άγρια φύση του Άγιου Δομίνικου.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά μερικά από τα τραγούδια που θα πουν οι παίκτες πάνω στην σκηνή με συνοδεία ορχήστρας. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα μας ερμηνεύσει Σάκη Ρουβά, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας Αντώνη Ρέμο με ένα κομμάτι που λογικά θα αφιερώσει στην Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μελίνα Μεταξά Άννα Βίσση - δείτε τα τραγούδια.

Τα υπόλοιπα τραγούδια των παικτών του Survivor All Star

Σήμερα 21/4 στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε και άλλα τραγούδια που θα πουν οι παίκτες στην ένωση.

Ο Τάκης Καραγκούνιας θα πει το παραδοσιακό τραγούδι "Αιγιώτισσα", ενώ ο Μάριος Πρίαμος το "Ώρες μικρές" του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Σάκης Κατσούλης το "Φώναξε με" του Ηλία Βρεττού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το "Κάτσε καλά" της Έλενας Παπαρίζου, ο Νίκος Μπάρτζης το "Βραδιάζει" του Στέλιου Καζαντζίδη, ενώ από την άλλη θρίλερ επικρατεί με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αρχικά ήταν να ερμηνεύσει το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου "Θα γίνουμε επιτέλους εραστές", ωστόσο δεν μπορούσε να του βγει και λογικά θα το αλλάξει.

Ποιος θα καλλιτέχνης θα τραγουδήσει

Και αφού λοιπόν φτάνουμε στο πάρτι της Ένωσης, σίγουρα έγιναν και οι απαραίτητες συζητήσεις για να βρεθεί και ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει για να διασκεδάσει τους παίκτες.

Μπορεί στο περσινό να είδαμε τον Νίκο Κουρκούλη που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, ωστόσο, φέτος σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, θα ανέβει στην πίστα να μας διασκεδάσει, ο Στέλιος Ρόκκος.