Γλυκάνισος (22/4): Μεγάλη ανησυχία - «Δεν είναι καλά η Ραζάν»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (22/4): Μεγάλη ανησυχία - «Δεν είναι καλά η Ραζάν»

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Σάββατο (22/4) η σειρά ''Γλυκάνισος'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές λίγο μετά τη διακοπή, που είχε γίνει λόγω Πάσχα και μάλιστα μετά την ανακοίνωση της Ανθής στο Νικήτα (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (22/4) εξελίξεις για τη Γλυκάνισο

Ο Στρατής ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι επιστρέφει ξανά στην εταιρεία και ότι θα μεταφέρει μέρος των μετοχών στην Αναστασία. Εν τω μεταξύ, καλούν τον Αγγελο και τη Μαργαρίτα από τη δομή που φιλοξενείται η Αμάλ, για συνέντευξη. Κι ενώ η σύμπραξη των δύο εταιρειών -Μενέλαου και Φίλιππου- είναι λίγα λεπτά πριν την υπογραφή, ο Στρατής ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παραχωρήσει κι ένα μέρος των μετοχών του στη Ραζάν.

Οσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή δείχνει στον Νικήτα τη νέα βάρκα που του αγόρασε ο Εκτορας, ενώ ο Μπίλι καταφέρνει να αποδράσει. Το νέο πέφτει σαν βόμβα στην παρέα που παράλληλα διασκεδάζει. Τι θα συμβεί όταν η Ραζάν μάθει για το μερίδιο των μετοχών που της αφήνει ο Στρατής;

Όσα θα δούμε την Κυριακή (23/4) στη σειρά

Το νέο τής απόδρασης του Μπίλι φτάνει και στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, κάνοντάς τη να τρέμει για την ασφάλεια του παιδιού της, ενώ στο μπαρ ο Πωλ βρίσκεται με την ατζέντα του Μπίλι στα χέρια και αναρωτιέται τι να την κάνει. Το επόμενο πρωί ο Νεφζάτ, ως απεσταλμένος του Μπίλι, έρχεται και του ζητά την ατζέντα. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Ευστρατίου δίνει εντολή να γίνει έρευνα στο νησί για τον δραπέτη, ενώ ο Πωλ δίνει στον Νεφζάτ την ατζέντα για να την πάει στον Μπίλι. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.