Σασμός: Κοιτώντας την στα μάτια αποκαλύπτει πως είναι δολοφόνος του άντρα της- Η Βασιλική μαθαίνει πως Μαθιός είναι δολοφόνος

Ο κόσμος γύρω της καταρρέει! Πως θα αντιδράσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Κοιτώντας την στα μάτια αποκαλύπτει πως είναι δολοφόνος του άντρα της- Η Βασιλική μαθαίνει πως Μαθιός είναι δολοφόνος

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός φτάνει σε λίγο καιρό στο τέλος του και για το λόγο αυτό πολλά μυστικά ήρθε η ώρα να βγουν στην επιφάνεια. Ήδη, ο Αστέρης έμαθε πως ο Πετρής είναι γιος του και απόψε 24/4 θα δούμε να χωρίζει την Αργυρώ (δείτε τις εξελίξεις πριν προβληθούν).

Από την άλλη το όπλο του φόνου του Στεφανή, βρίσκεται στα χέρια του Παύλου, την ώρα που ο Λευτέρης καταστρώνει τα τελευταία του σχέδια για να αποτελειώσει μια και καλή τον Φαρμάκη, παρόλο που μπροστά του λέει πως είναι οικογένεια για εκείνον.

Πως θα μάθει η Βασιλική στο Σασμό πως ο Στεφανής σκότωσε τον άντρα της

Οι τηλεθεατές ωστόσο, περιμένουν πως και πως την στιγμή που η Βασιλική θα μάθει πως ο άντρας που παντρεύτηκε και ερωτεύτηκε, σκότωσε τον πρώην σύζυγό της εν ψυχρώ με σκοπό να την κάνει δική του.

Δείτε επίσης: Το γλυκόπικρο τέλος της σεζόν - «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου!»

Το τέλος του θα αρχίσει όταν θα ξεκινήσει να βοηθά τον Παύλο για να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο που βρήκε ο Μανόλης με τον Νικηφόρο (δείτε το αποκλειστικό). Παρόλα αυτά θα καταρρεύσει όταν μάθει πως το όπλο κατέληξε στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την υγεία του έχει επιστρέψει στην δουλειά.

Η χαριστική βολή όμως θα έρθει, όταν ο Φαρμάκης θα πάει στο ξενοδοχείο που εργάζεται η Βασιλική. Όταν το μάθει θα γίνει "τούρκος" και θα τον συναντήσει για να του πει πως αν την ξαναπλησιάσει θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Σασμός Φαρμάκης

Στο άκουσμα της απειλής ο Φαρμάκης θα "φορτώσει" και θα πάει να συναντήσει ξανά την Βασιλική, όπου κοιτώντας την στα μάτια θα της αποκαλύψει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος και συγκεκριμένα δολοφόνος του Στεφανή, σύμφωνα με το Mytv.

Η Βασιλική θα νιώσει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, ωστόσο οι αμφιβολίες θα την κυριεύσουν.

Σασμός Βασιλική