Έρωτας Φυγάς (25/4): Αποφασίζει να κάνει έκτρωση - Ρίχνει το παιδί τους μετά το χωρισμό τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (25/4): Αποφασίζει να κάνει έκτρωση - Ρίχνει το παιδί τους μετά το χωρισμό τους

Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσονα και της Μαργέτας στο σημερινό 25/4 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς. Τι θα ακολουθήσει;

Οι σημερινές 25/4 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 138

«Πώς μπόρεσες να πουλήσεις το κτήμα που ο πατέρας μου με όρκισε να το κληροδοτήσω στον πρωτότοκο γιο μου; Ξέρεις τι σήμαινε για εμένα. Είμαι σίγουρος ότι ο Στέφανος σε ξεγέλασε και σου το πήρε μέσα από τα χέρια με δόλιο τρόπο για να βάλει μαζί με τον Μάρκο χέρι στην περιουσία μας. Σε εκβίασε με κάτι ή σε έχει ξελογιάσει;», ρωτάει τη μητέρα του. «Δεν σου επιτρέπω. Ο,τι έκανα ήταν μόνο για καλό», του απαντάει εκείνη πικραμένη. Ομως εκείνος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στον Έρωτα Φυγά - Δηλητηριάζονται όλοι οι καλεσμένοι στην βάφτιση του μικρού Γιωργάκη

Παρά το έντονο κλίμα, οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, με τις όποιες διαφωνίες και τις εντάσεις. Η Ευγενία, με τη σειρά της, βαθιά πληγωμένη από τον Μάρκο, παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της, να ρίξει το παιδί αφού δεν βλέπει κανένα μέλλον μαζί του.

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει. Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες, ενώ η χωροφυλακή καλεί τη Χαρά και την Ελπίδα για κατάθεση σχετικά με το πτώμα του Μήτσου. Μέσα σε όλα ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά η συνάντηση αυτή εξελίσσεται απρόσμενα σε «θρίλερ».

Τι θα δούμε αύριο 26/4 στο επεισόδιο 139

Ο Μάρκος μαθαίνει πως η Ευγενία κράτησε το παιδί, ωστόσο εκείνη εξαφανίζεται, κάνοντάς τον να μετανιώσει πολύ για το πώς της φέρθηκε. «Πρέπει να τη βρω. Δεν της αξίζει αυτό. Η Ευγενία μόνο αγάπη και καλοσύνη μου έδωσε», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή η Ελπίδα καταλαβαίνει την εμπλοκή τού Κοντογιάννη στην υπόθεση των εκβιαστών και, μετά από μια κομβική της κίνηση προς εκείνον, η κατάθεση εναντίον της ίδιας και της Χαράς αποσύρεται. Η ημέρα της βάπτισης του Γιωργάκη φτάνει και μαζί και οι καλεσμένοι.

Οι πόρτες του αρχοντικού ανοίγουν για όλο τον καλό κόσμο της περιοχής και οι ευχές πάνε κι έρχονται. Ωστόσο, παρά την καλή οργάνωση και την πλούσια δεξίωση που έχει ετοιμάσει η οικογένεια με τα καλύτερα εδέσματα, οι καλεσμένοι παθαίνουν δηλητηρίαση. Σε αυτό έχει βάλει το χέρι του ο Κοντογιάννης καθώς για να εκθέσει τον Ιάσονα, πούλησε κρυφά στο Στρατή χαλασμένα κοτόπουλα. Παράλληλα ο Μάρκος βρίσκει την Ευγενία. «Θέλω να με συγχωρήσεις. Σου το ζητώ από τα βάθη της ψυχής μου. Ξέρω ότι δεν στάθηκα αντάξιός σου και δεν ήμουν ο σύζυγος που σου άξιζε. Γύρνα πίσω στο σπίτι μας και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν», της λέει κι εκείνη συγκινείται και πείθεται.