Παγιδευμένοι (25/4): Τα ουρλιαχτά της Άννας μέσα στο νεκροτομείο - Θρήνος, σπαραγμός και το σε προχωρημένη σήψη σώμα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (25/4): Τα ουρλιαχτά της Άννας μέσα στο νεκροτομείο - Θρήνος, σπαραγμός και το σε προχωρημένη σήψη σώμα του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 25/4 της σειράς Παγιδευμένοι. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν βρεθεί το πτώμα του Κοσμά και η οικογένεια της Άννας βυθιστεί ξανά στο πένθος. Τι θα γίνει από εκεί και πέρα; Θα εκδικηθούν;

Οι σημερινές 25/4 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 54

Ένα ζευγάρι πηγαίνει με τον σκύλο του βόλτα. Το ζώο αρχίζει να τρέχει και βρίσκεται στο σημείο που είναι το πτώμα του Κοσμά. Ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Σπύρος στο άκουσμα αυτό χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Καταλαβαίνει από ένστικτο ότι ανήκει στον πατέρα της Αννας. Τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. «Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το κάνω, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου», του λέει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης πηγαίνει ως εισαγγελέας στο σημείο του εγκλήματος. Είναι μαζί του και ο Σπύρος. «Γιατί νιώθω τόσο χάλια;», λέει του πατέρα του. Αργότερα, ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο!

Οταν ο Δημήτρης βλέπει τη σωρό και τα ρούχα του θύματος, μια υποψία τού σχηματίζεται. Ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Οτι είναι του πατέρα της γυναίκας του. Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Αννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά με το καράβι. Ολοι απογοητεύονται όταν ανακαλύπτουν ότι ποτέ δεν ήταν μέλος του πληρώματος και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Αργότερα, όταν ο Δημήτρης συναντάει την Αννα, προσπαθεί να της το πει με τρόπο. «Βρήκαμε ένα πτώμα στο δάσος», ξεκινάει να της λέει: «Και;», τον ρωτάει εκείνη. «Τα ρούχα ταιριάζουν με εκείνα που περιέγραψε η μητέρα σου». Η κοπέλα στο άκουσμα αυτό έχει άρνηση να κάνει τον συνειρμό. «Δεν θέλω να ξέρω», του λέει και κάνει να βγει από το αυτοκίνητο. Την ακολουθεί.

Αννα και Δημήτρης πηγαίνουν στο εργαστήριο της αστυνομίας. Εκείνη τρέμει. Βλέπει τα ρούχα. Κλαίει. «Μπαμπά… Δημήτρη, είναι… Οχι, δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν», αρχίζει να φωνάζει και παθαίνει κρίση υστερίας. «Δεν μπορεί να έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου», ουρλιάζει. Ο Δημήτρης την αγκαλιάζει. «Θέλω να τον δω. Να τον αγγίξω», του ζητάει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς έχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατό του και δεν μπορεί να αναγνωριστεί.

Της παίρνουν δείγμα DNA. Γίνεται η ταυτοποίηση. Στη συνέχεια το ζευγάρι πάει στο πατρικό της δικηγόρου. Η Αννα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές.

Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, τον κακό πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων που εξαιτίας του έγιναν όλα και τραβάνε όσα τραβάνε οι δυο οικογένειες, του Δημήτρη και της Άννας. Στα πρόσφατα επεισόδια αποκαλύφθηκε τελικά πως κανείς δεν τον σκότωσε... Αντιθέτως αυτοκτόνησε για να τιμωρήσει την Άννα και να την βάλει φυλακή, αφού αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως εκείνη τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά, αφού ο ρόλος του έφτασε στο τέλος.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας.

Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.