Σασμός (26/4): Βαρύς πόνος για Αστέρη και Αργυρώ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (26/4): Βαρύς πόνος για Αστέρη και Αργυρώ

Συνταρακτικές είμαι οι εξελίξεις στο αποψινό 26/4 επεισόδιο της σειράς Σασμός. που γυρίζει γύρω από την ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς. Μετά την αποκάλυψη πως ο Πετρής είναι γιος του, δεν θέλει ούτε να την βλέπει, παρόλο που πονάει για την γυναίκα που αγαπάει, όμως νιώθει προδομένος που δυο χρόνια που στέρησε το παιδί του.

Βέβαια, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας μόλις ακούσει τον μικρό να τον λέει "μπαμπά" για πρώτη φορά θα "λυγίσει" - δείτε εδώ την σκηνή.

Οι σημερινές 26/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 121

Ο Μαθιός προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να συνέλθει, ενώ η Βασιλική παλεύει ακόμα να καταλάβει τι τον έφερε σε αυτή την κατάσταση. Ο Νικηφόρος εκφράζει στη Νάντια τα συναισθήματά του, ενώ η στάση της Θοδώρας οδηγεί τον Λευτέρη σε αδιέξοδο. Καθώς η επιχείρηση της αστυνομίας προετοιμάζεται, ο Ευθύμης ανυποψίαστος επισκέπτεται τον Αντώνη.

Μια τελευταία συνάντηση Σταύρου και Αστέρη στο νοσοκομείο θα ανάψει πάλι φωτιές, που η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να σβήσει. Καθώς ο κλοιός γύρω από το μυστικό τού παιδιού σφίγγει, ο Μαθιός ανακαλύπτει το όπλο στα χέρια του Βρουλάκη.

Ο Μήτσος πείθει τον Σταύρο να φύγουν, έστω για ένα μικρό διάστημα από την Κρήτη. Καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει ανάγκη να βρεθεί μακριά από την Αργυρώ και όλη αυτή τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, τον παίρνει μακριά για να τον γλιτώσει από τα χειρότερα.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη!

Ο Βαγγέλης λοιπόν αποχαιρετά τον αδελφό και τον πατέρα του που φεύγουν για τα Γιάννενα και μάλιστα αρχίζει να αισθάνεται ελεύθερος αφού θα μπορεί να ασχολείται με τις δουλειές του Ευθύμη χωρίς να αντιμετωπίζει συνεχώς την γκρίνια τους που τον πιέζουν να κρατήσει αποστάσεις από εκείνον.

O Αστέρης "χτυπάει" την Αργυρώ - Της αρπάζει μαζί με την Καλλιόπη το παιδί

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσανο, ο Αστέρης οργισμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ, θα συμμαχήσει με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντας της την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Οι δυο οικογένειες θα βρεθούν ξανά στα "μαχαίρια" ξεκινώντας νέο πόλεμο. Οι Σταματάκηδες λοιπόν, θα καταφέρουν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και μακριά από την μητέρα του. Θα τον κρατήσουν ωστόσο για πάντα ή επιτέλους Αστέρης - Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί και ενωμένοι με το παιδί τους;