Σασμός: «Ο Πετρής είναι εγγονός σου» - Η συγκλονιστική σκηνή που ο Αστέρης λέει την αλήθεια στην Καλλιόπη

«Το παιδί είναι και Σταματάκης. Έχει και από το δικό μας αίμα»

Σασμός: «Ο Πετρής είναι εγγονός σου» - Η συγκλονιστική σκηνή που ο Αστέρης λέει την αλήθεια στην Καλλιόπη

Η στιγμή που η Αργυρώ φοβόταν όσο τίποτα, έχει έρθει. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Πετρής είναι εγγονός της και συγκλονίζεται, τη στιγμή που η Αργυρώ φοβάται μήπως η «καπετάνισσα» της πάρει το παιδί. Το περιοδικό TiViSirial έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά Σασμός!

Φαίνεται πως o Αστέρης τελικά θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ, παρόλο που εκείνη τον πλήγωσε κρατώντας του μυστικό τη γέννηση του παιδιού τους. Η Βασιλική και η Στέλλα θα του μιλήσουν και τελικά θα πείσουν τον μικρό γιο της Καλλιόπης πως ειδικά τώρα δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στην Αργυρώ και τον γιο του. Όμως καθώς ο Αστέρης έχει αποφασίσει στο εξής να ζει ελεύθερος και να υπερασπιστεί τη σχέση του με τη «Βρουλάκαινα», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί η Καλλιόπη, με κάθε κόστος, αποφασίζει να μιλήσει στη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή!» - Ο Μαθιός παραδέχεται στην Βασιλική ότι είναι ο φονιάς!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

«Εχει ένα εγγόνι και αξίζει να το γνωρίζει», λέει στην Αργυρώ και εκείνη εκρήγνυται. «Αστέρη, δεν θέλω να το μάθει η μητέρα σου. Φοβάμαι για το παιδί μου. Ξεχνάς τι μας έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα που υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει μεταξύ μας; Δεν θα αντέξω να μου πάρει το παιδί», του απαντά αλλά ο Αστέρης της λέει ότι η μητέρα του δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα έβλαπτε ένα μικρό παιδί. Ούτε φυσικά θα χώριζε ένα παιδί από τη μητέρα του. Η Αργυρώ όμως διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τις κινήσεις της Καλλιόπης και του το λέει: «Οφείλω να της το πω. Δεν θέλω άλλα ψέματα. Η μητέρα μου θα το δεχτεί, όπως θα δεχτεί και τη σχέση μας. Δεν αντέχω άλλο να κρύβομαι», θα της τονίσει τελικά αλλά λίγο αργότερα ξεσπά ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους αφού εκείνη επιμένει να κρατήσουν το θέμα με τον Πετρή για λίγο ακόμα κρυφό.

Δείτε επίσης: Σασμός - αποκλειστικό: Ο Πέτρης φωνάζει τον Αστέρη "μπαμπά" - Η σκηνή που θα "λυγίσει" όλους τους τηλεθεατές!

Σασμός: Η μεγάλη ταραχή της Καλλιόπης

Σασμός: «Ο Πετρής είναι εγγονός σου» - Η συγκλονιστική σκηνή που ο Αστέρης λέει την αλήθεια στην Καλλιόπη

«Δεν χρειάζεται να ρωτάς αριστερά και δεξιά τι με συνδέει με την Αργυρώ, εγώ θα σου πω τι είναι αυτό που μας συνέδεσε ξανά και γιατί δεν σκοπεύω να διακόψω τη σχέση μου με εκείνη, μάνα», της αποκαλύπτει αρχικά και η Καλλιόπη έχει αρχίσει με το μυαλό της να κάνει σκόρπιες σκέψεις. Τελικά όμως προτιμά τη σιωπή και τον αφήνει να μιλήσει. «Ο μικρός Πετρής είναι γιος μου. Η Αργυρώ είχε μείνει έγκυος όταν χωρίσαμε, τότε που σκότωσα τον αδελφό της. Προτίμησε να φύγει μακριά παρά να μου το πει. Φοβόταν για τη ζωή της, φοβόταν για το παιδί που θα γεννιόταν. Φοβόταν για όλα, μάνα. Τώρα όμως είναι εδώ, μου το είπε και δεν σκοπεύω να τους βγάλω από τη ζωή μου. Για την ακρίβεια αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η ζωή μου». Η Καλλιόπη μένει εμβρόντητη.

«Το παιδί είναι και Σταματάκης. Εχει και από το δικό μας αίμα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να σου το στερήσει όλο αυτόν τον καιρό...», θα ξεκινήσει να λέει στον γιο της. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ μιλά στη Μαρίνα και την προετοιμάζει ότι σύντομα η Καλλιόπη θα ξέρει για την ύπαρξη του εγγονού της. Της μιλά όμως και για την κατάρα που συνοδεύει τις οικογένειές τους. «Ισως είναι καλύτερα να το μάθει, Αργυρούλα μου. Η Καλλιόπη είναι αυστηρή αλλά δεν θα κάνει σε κανέναν κακό. Ηταν η πρώτη που μου συμπαραστάθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του Αντώνη. Το γεγονός ότι έχει εγγόνι θα την ευαισθητοποιήσει και θα θελήσει να προστατεύσει περισσότερο αυτό το παιδί». Οι δύο γυναίκες κοιτάζονται και εύχονται σιωπηλά αυτό να είναι η αρχή του σασμού που τόσα χρόνια περιμένουν.