Έρωτας φυγάς (26/04): Από τη βάφτιση στο νοσοκομείο - Τραγικές ώρες!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (26/04): Από τη βάφτιση στο νοσοκομείο - Τραγικές ώρες!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 26/4 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτα Φυγά καθώς ο Μάρκος μαθαίνει πως η Ευγενία κράτησε το παιδί, ωστόσο εκείνη εξαφανίζεται, κάνοντάς τον να μετανιώσει πολύ για το πώς της φέρθηκε.

Οι σημερινές 26/4 εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139

«Πρέπει να τη βρω. Δεν της αξίζει αυτό. Η Ευγενία μόνο αγάπη και καλοσύνη μου έδωσε», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή η Ελπίδα καταλαβαίνει την εμπλοκή τού Κοντογιάννη στην υπόθεση των εκβιαστών και, μετά από μια κομβική της κίνηση προς εκείνον, η κατάθεση εναντίον της ίδιας και της Χαράς αποσύρεται. Η ημέρα της βάπτισης του Γιωργάκη φτάνει και μαζί και οι καλεσμένοι.

Διαβάστε επίσης: «Ας ζήσουμε μαζί στον χρόνο που μας απομένει! Γίνε γυναίκα μου» - Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δέχεται!

Οι πόρτες του αρχοντικού ανοίγουν για όλο τον καλό κόσμο της περιοχής και οι ευχές πάνε κι έρχονται. Ωστόσο, παρά την καλή οργάνωση και την πλούσια δεξίωση που έχει ετοιμάσει η οικογένεια με τα καλύτερα εδέσματα, οι καλεσμένοι παθαίνουν δηλητηρίαση. Σε αυτό έχει βάλει το χέρι του ο Κοντογιάννης καθώς για να εκθέσει τον Ιάσονα, πούλησε κρυφά στο Στρατή χαλασμένα κοτόπουλα. Παράλληλα ο Μάρκος βρίσκει την Ευγενία. «Θέλω να με συγχωρήσεις. Σου το ζητώ από τα βάθη της ψυχής μου. Ξέρω ότι δεν στάθηκα αντάξιός σου και δεν ήμουν ο σύζυγος που σου άξιζε. Γύρνα πίσω στο σπίτι μας και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν», της λέει κι εκείνη συγκινείται και πείθεται.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο;

Τα νέα της δηλητηρίασης των καλεσμένων στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων εξαπλώνονται σε όλη τη Μεσσήνη. Η Ελπίδα μάλιστα, με δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, μιλώντας για κατάντια της οικογένειας και ξεπεσμό. Το σούσουρο είναι μεγάλο όπως και το σκάνδαλο.

Ο Ιάσονας, έξαλλος, θα τιμωρήσει τον Στρατή γι’ αυτό. «Από εδώ και στο εξής τη θέση της επιστασίας θα την πάρει η Γεωργία», του ανακοινώνει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στέφανος προσπαθεί να νουθετήσει τον Μάρκο και τον καλεί να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα, να μείνει κοντά στη γυναίκα του και να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια. «Αυτό είναι το σωστό. Η ζωή δεν μας πηγαίνει πάντα εκεί που θέλουμε εμείς και δεν μπορούμε να πληγώνουμε τους ανθρώπους που μας νοιάζονται και μας αγαπάνε», τον συμβουλεύει.