Γλυκάνισος (29/4): Θανάσιμος κίνδυνος για την Ραζάν - Βρίσκουν την κρυψώνα του Μπίλι

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (29/4): Θανάσιμος κίνδυνος για την Ραζάν - Βρίσκουν την κρυψώνα του Μπίλι

Το βράδυ του Σαββάτου 29/4 θα προβληθεί η συνέχεια της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού), Γλυκάνισος, και σε αυτό θα γίνει χαμός καθώς ο Θανάσης βρίσκει την κρυψώνα του Μπίλι και οργανώνει μεθοδικά τα βήματά του για να τον συλλάβουν. Μόνο που ο Μπίλι ετοιμάζει τα δικά του σχέδια ενάντια στη Ραζάν.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (29/4) στον Γλυκάνισο

Ο Θανάσης, έχοντας παρακολουθήσει τον Ευστρατίου, ανακαλύπτει πού κρύβεται ο Μπίλι κι ενημερώνει τη Μαργαρίτα. Την ίδια ώρα, στο σπίτι εκείνης έρχεται και ο Πωλ, που τους εκμυστηρεύεται ότι έχει κρατήσει αντίγραφο της ατζέντας του Μπίλι. Οσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή παίρνει τον Νικήτα για να του δείξει τη νέα του βάρκα, ενώ ο Θόδωρος δίνει στον Ραφαήλ ένα γράμμα από τον πατέρα του. Την επόμενη μέρα, ο Αγγελος και η Μαργαρίτα φεύγουν για Χίο, προκειμένου να περάσουν από συνέντευξη για την αναδοχή της Αμάλ.

Εκεί ο Αγγελος θα συναντήσει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Ο Ραφαήλ ανοίγει το γράμμα που άφησε γι’ αυτόν ο πατέρας του και το διαβάζει με δάκρυα στα μάτια. Παράλληλα στη Χίο, ο Αγγελος συναντιέται με τη Δανάη και συζητάνε για το άδοξο παρελθόν τους, ενώ ο έρωτας του Εκτορα και της Μαριλένας έχει πια φουντώσει και είναι ασυγκράτητος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Πωλ προειδοποιεί τον Θανάση να κινηθεί γρήγορα γιατί ξέρει καλά τι κουμάσι είναι ο Μπίλι, ο οποίος δίνει εντολή στον Νεφζάτ να παρακολουθεί τη Ραζάν, η οποία κινδυνεύει πια.