Έρωτας Φυγάς: «Έχετε βαλθεί να μου τα πάρετε όλα» - Ο Ιάσωνας βυθίζεται στην απόγνωση

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Έχετε βαλθεί να μου τα πάρετε όλα» - Ο Ιάσωνας βυθίζεται στην απόγνωση

Αυτή την εβδομάδα στον Έρωτα Φυγά θα δούμε τον Μάρκο να χαλάει τα επενδυτικά σχέδια του Ιάσονα σπρώχνοντάς τον στην απόγνωση. Εκείνος, αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής του περιουσίας.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Δευτέρα 1/5 Επεισόδιο 142

Μαργέτα και Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τον Ιάσονα και τον Μάρκο να συναντηθούν, για να λήξει επιτέλους η κόντρα τους. Το επιχείρημα είναι δυνατό και ατράνταχτο. Πρέπει να το κάνουν για χάρη των παιδιών τους, αλλά και για να ’ναι ενωμένοι σε περίπτωση απειλής από τον Κοντογιάννη που είναι ο κοινός τους εχθρός. Η συνάντηση όμως καταλήγει πάλι σε άγριο μεταξύ τους καβγά.

Παράλληλα ο Νικόλας, με βοήθεια από την εισαγγελέα, μπαίνει στο κελί των βιαστών της Αννας και τους χτυπάει αλύπητα. Η Γεωργία στο μεταξύ ανακαλύπτει την ερωτική σχέση Ελπίδας - Κοντογιάννη. Πάει να ενημερώσει τη Μαργέτα. «Είμαι σίγουρη ότι αυτοί οι δύο είναι μαζί και σίγουρα δεν είναι για καλό. Να δείτε που κάτι ετοιμάζουν», της αναφέρει. Ο Μάρκος πάλι ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση που θα προκαλέσει ξανά τον Ιάσονα.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθεατές δυστυχώς! Έγινε γνωστό πως ο Έρωτας Φυγάς...

Τρίτη 2/5 Επεισόδιο 143

Η Νότα εκφράζει στον Στέφανο τους φόβους της και τις ανησυχίες της σχετικά με την κόντρα του Ιάσονα και του Μάρκου. «Είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί κάτι κακό. Το καλύτερο για όλους σας είναι να έρθετε να ζήσετε μαζί μου στην Αθήνα», του λέει αλλά εκείνος δεν θέλει ούτε να το ακούσει. «Εδώ είναι ο τόπος μας με τα καλά του και τα κακά του», της απαντάει.

Στο μεταξύ η Γεωργία πέφτει θύμα κλοπής και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον ένοχο, ενώ ο Ιάσονας ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές. Η χαρά του όμως θα διακοπεί απότομα όταν ο Μάρκος θα βάλει το χέρι του και τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που περίμενε.

Τετάρτη 3/5 Επεισόδιο 144

Ο Ιάσονας ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος. «Αν νομίζει ότι θα με διαλύει είναι γελασμένος», φωνάζει έξαλλος. Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής του περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί. Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει. «Αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό. Να χαθούν όλα. Είναι παρακινδυνευμένο. Ξανασκέψου το σε παρακαλώ. Εχεις δύο παιδιά τώρα να σκεφτείς», τον παρακαλάει. Ο Ιάσονας στη συνέχεια τσακώνεται σοβαρά με τον Στέφανο. «Εχετε βαλθεί να μου τα πάρετε όλα αλλά δεν θα σας περάσει», είναι τα λόγια του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στρατής βρίσκει τον τρόπο να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Κοντογιάννη, κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον ίδιο. Παράλληλα η Αννα ετοιμάζεται για το πρώτο της μάθημα στο φροντιστήριο της Καλαμάτας, ενώ κάνει ήδη μεγάλα όνειρα για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο μέλλον.

Πέμπτη 4/5 Επεισόδιο 145

Η Αλεξάνδρα προσεγγίζει δήθεν φιλικά την Ευγενία. Θέλει να ξέρει γενικότερα τις προθέσεις της και να μαθαίνει πώς είναι ο γάμος της με τον Μάρκο. Ο Ιάσονας, όμως έχει σοβαρότερα προβλήματα και πείθεται να δώσει τις μετοχές του, για ν’ αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, αλλά χάνει ολοένα «έδαφος» στην περιοχή. Μέσα σε όλα η Γεωργία εντοπίζει πού μένει η Ελπίδα, όπου συναντιέται ερωτικά με τον Κοντογιάννη. «Ωστε εδώ μου έχετε στήσει τη φωλίτσα σας. Εννοια σας και θα σας κανονίσω εγώ», μονολογεί και τα μεταφέρει όλα στη Μαργέτα. Η δε Ελπίδα νιώθει ταπεινωμένη και θυμωμένη με όλους, επειδή εξαρτάται από κείνον. Παράλληλα, ο Νικόλας σκέφτεται να δουλέψει για τον Κοντογιάννη, ξέροντας το ενδεχόμενο να μπλέξει, ενώ η Χαρά ξεκινά να φλερτάρει μ’ έναν καινούριο γιατρό του νοσοκομείου. Ο Στέφανος με τη σειρά του έχει άλλα στο μυαλό του. Ετοιμάζεται επίσημα να ζητήσει τη Μαργέτα σε γάμο.

Διαβάστε επίσης: Στη φόρα ερωτικές φωτογραφίες της Μαργέτας - Την απαρνιέται από μάνα του ο Ιάσονας

Παρασκευή 5/5 Επεισόδιο 146

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά από διεξοδικές συζητήσεις που είχε με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην οικογένεια Δεμερτζή, η Ελπίδα και ο Κοντογιάννης έρχονται πιο κοντά. Κάποιος καλοθελητής όμως, φροντίζει να ενημερώσει τη γυναίκα του για τα καμώματά τους…