Παγιδευμένοι (1/5): Σπαραγμός, οδύνη και κραυγές - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τη δολοφονία του Κοσμά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (1/5): Σπαραγμός, οδύνη και κραυγές - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τη δολοφονία του Κοσμά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 1/5 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Απόψε η Άννα ανακοινώνει στην οικογένεια της πως ο Κοσμάς είναι νεκρός, την ώρα που δηλώνει πως θα βρει τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή.

Οι σημερινές 1/5 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 55

Η είδηση ότι ο Κοσμάς είναι νεκρός πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι της Άννας. Η κοπέλα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές.

Αργότερα ο Δημήτρης καλεί τον Θοδωρή για εξηγήσεις σχετικά με τα πλαστά βιβλιάρια και τις ταυτότητες. Όμως ο αδελφός του δεν θα του αποκαλύψει την αλήθεια καθώς θα τον προλάβει η είδηση ότι βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά. Φυσικά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του αφού τρομοκρατείται. Νιώθει ότι όλα πλέον είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν.

Η Αγγελική έχει μπλέξει με την υπόθεση που έχει αναλάβει και δέχεται απειλές. Ο Σταύρος το έχει καταλάβει. Ανησυχεί και θέλει να την προστατεύσει. Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά. Όμως έτσι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο!

Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, τον κακό πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων που εξαιτίας του έγιναν όλα και τραβάνε όσα τραβάνε οι δυο οικογένειες, του Δημήτρη και της Άννας. Στα πρόσφατα επεισόδια αποκαλύφθηκε τελικά πως κανείς δεν τον σκότωσε... Αντιθέτως αυτοκτόνησε για να τιμωρήσει την Άννα και να την βάλει φυλακή, αφού αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως εκείνη τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά, αφού ο ρόλος του έφτασε στο τέλος.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας.

Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.