Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (1/5): Τον πιάνει στα πράσα να την κερατώνει - "Φουρτούνες" στο χωριό

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (1/5): Τον πιάνει στα πράσα να την κερατώνει -

Νέος μήνας, νέα εβδομάδα και νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού), Χαιρέτα μου τον Πλάτανο! Παρόλο που είναι πρωτομαγιά, λοιπόν, το σίριαλ δεν θα κάνει καμία παύση και έτσι οι τηλεθεατές θα ξεκαρδιστούν για άλλη μία φορά.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (1/5) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 157

Η Βαλέρια εκβιάζει την Πέπη κι εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει τους πραγματικούς λόγους που την κρατάνε στον Πλάτανο. Ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος καβγαδίζουν για το αν θα βαφτιστεί ή όχι το παιδί τους, ενώ ο Θύμιος και ο Χαραλάμπης φαίνεται να συμφωνούν, όλο και περισσότερο, σε όλα. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα πιάνει τον Πετράν στα… πράσα να την κερατώνει και γίνεται έξαλλη, ενώ έξαλλη είναι και η Μάρμω με όλα όσα της έχει σούρει ο Βάρσος. Η Τούλα, πάλι, έχει σχέδιο και είναι αποφασισμένη να μάθει αλήθειες. Θα καταφέρει ο Βάρσος να πείσει τους γιατρούς πως είναι… λογικός ή θα απογοητευτεί για ακόμα μια φορά; Θα δεχτεί η ξεπεσμένη μαφιόζα να βοηθήσει την απελπισμένη αεροσυνοδό και με τι αντάλλαγμα;

Τι θα δούμε αύριο (2/5)

Επεισόδιο 158

Η Καλλιόπη μαθαίνει κάτι που την αναστατώνει πολύ, ταυτόχρονα όμως κινητοποιεί τη Φιλιώ και τον Ηλία, που αποφασίζουν να της τα βρούνε, επιτέλους, με τον Θύμιο. Την ίδια ώρα, ο Σώτος μαθαίνει πως ο αδερφός του κάτι μαγειρεύει με τη γυναίκα του Βάρσου και γίνεται έξαλλος. Έξαλλος γίνεται και ο παπάς μας όμως, αφού υποψιάζεται πως η Βαλέρια τακίμιασε με την Πέπη και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να την ξεμπροστιάσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα ετοιμάζουν το δωμάτιο της Μυρτώς, ενώ η Αγγέλα ετοιμάζεται να ζήσει, επιτέλους, την επιτυχία. Η Πέπη, πάλι, ζει ένα δράμα, αφού μαθαίνει πως ο Βάρσος έχει πια όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να αλλάξει τη διαθήκη του και ετοιμάζεται να την αφήσει… ταπί και καθόλου ψύχραιμη.