Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (2/5): Τηλεφωνούν για βόμβα - ''Πανικός'' στο χωριό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (2/5): Τηλεφωνούν για βόμβα - ''Πανικός'' στο χωριό

Νέο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 2/5 στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις να είναι απολαυστικές μετά την αποκάλυψη, που έγινε για μία απιστία στο χωριό (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (2/5) εξελίξεις στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Η Καλλιόπη μαθαίνει κάτι που την αναστατώνει πολύ, ταυτόχρονα όμως κινητοποιεί τη Φιλιώ και τον Ηλία, που αποφασίζουν να της τα βρούνε, επιτέλους, με τον Θύμιο. Την ίδια ώρα, ο Σώτος μαθαίνει πως ο αδερφός του κάτι μαγειρεύει με τη γυναίκα του Βάρσου και γίνεται έξαλλος.

Έξαλλος γίνεται και ο παπάς μας όμως, αφού υποψιάζεται πως η Βαλέρια τακίμιασε με την Πέπη και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να την ξεμπροστιάσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα ετοιμάζουν το δωμάτιο της Μυρτώς, ενώ η Αγγέλα ετοιμάζεται να ζήσει, επιτέλους, την επιτυχία. Η Πέπη, πάλι, ζει ένα δράμα, αφού μαθαίνει πως ο Βάρσος έχει πια όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να αλλάξει τη διαθήκη του και ετοιμάζεται να την αφήσει… ταπί και καθόλου ψύχραιμη.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη (3/5) στη σειρά

Ο Πετράν αναλαμβάνει να απαγάγει τον Βάρσο, μόνο που η αποστολή του είναι τελικά πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο φαντάζεται, αφού το σπίτι του Βαγγέλα δεν μένει άδειο… ποτέ. Δύσκολη είναι και η αποστολή του παπά και του Κανέλλου όμως, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς σχεδιάζει η Πέπη. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας και ο Σώτος σχεδιάζουν το ταξίδι του μέλιτος, ενώ η Αγγέλα κι ο Θοδωρής είναι μέσα στα… μέλια.

Το ραντεβού του Θύμιου με την Καλλιόπη έχει κάποιες απρόβλεπτες «εκπλήξεις» και φέρνει πολλά νεύρα στη μοδίστρα μας. Νεύρα έχει και η Μαριλού όμως, αφού ο Τζώρτζης την έχει φτάσει στα όριά της. Θα καταφέρει ο μικρός Μπομπότης να φέρει εις πέρας την αποστολή του; Τι συμβαίνει με τη Βαλέρια και τις ξαφνικές αδιαθεσίες της;