Χαιρέτα μου τον πλάτανο (3/5): Μετά τη βόμβα έρχεται απαγωγή - Ποιος είναι πέτρα του σκανδάλου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (3/5): Μετά τη βόμβα έρχεται απαγωγή - Ποιος είναι πέτρα του σκανδάλου

Το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη 3/5 με τις εξελίξεις να είναι έντονες ειδικά μετά την προειδοποίηση, πως υπάρχει βόμβα στο χωριό (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (3/5) εξελίξεις στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Πετράν αναλαμβάνει να απαγάγει τον Βάρσο, μόνο που η αποστολή του είναι τελικά πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο φαντάζεται, αφού το σπίτι του Βαγγέλα δεν μένει άδειο… ποτέ. Δύσκολη είναι και η αποστολή του παπά και του Κανέλλου όμως, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς σχεδιάζει η Πέπη. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας και ο Σώτος σχεδιάζουν το ταξίδι του μέλιτος, ενώ η Αγγέλα κι ο Θοδωρής είναι μέσα στα… μέλια.

Το ραντεβού του Θύμιου με την Καλλιόπη έχει κάποιες απρόβλεπτες «εκπλήξεις» και φέρνει πολλά νεύρα στη μοδίστρα μας. Νεύρα έχει και η Μαριλού όμως, αφού ο Τζώρτζης την έχει φτάσει στα όριά της. Θα καταφέρει ο μικρός Μπομπότης να φέρει εις πέρας την αποστολή του; Τι συμβαίνει με τη Βαλέρια και τις ξαφνικές αδιαθεσίες της;

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 4/5

Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει, κι ενώ το ζευγάρι μας αναχωρεί για την Αθήνα, για να κάνει, επιτέλους, το όνειρό του πραγματικότητα, ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν την υποδοχή της μπέμπας. Ο παπάς και η Βαλέρια τσακώνονται για ακόμα μια φορά, και τα πράματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Βάρσος υπογράφει τη νέα του διαθήκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Πέπης, που προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη, χωρίς επιτυχία. Κι ενώ όλοι γιορτάζουν την άφιξη της μικρής Μυρτώς, η Βαλέρια αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εύχεται ο Θεός να ακούσει τις δικές της προσευχές, και όχι αυτές του παπα-Νώντα!