Χαιρέτα μου τον πλάτανο (4/5): Κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Σε μεγάλη ταραχή η Βαλέρια

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (4/5): Κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Σε μεγάλη ταραχή η Βαλέρια

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει η σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Πέμπτη 4/5 με τις εξελίξεις να είναι τελευταία καταιγιστικές, αφού μια βόμβα και μία απαγωγή έφεραν τα πάνω κάτω (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (4/5) εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει, κι ενώ το ζευγάρι μας αναχωρεί για την Αθήνα, για να κάνει, επιτέλους, το όνειρό του πραγματικότητα, ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν την υποδοχή της μπέμπας. Ο παπάς και η Βαλέρια τσακώνονται για ακόμα μια φορά, και τα πράματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Βάρσος υπογράφει τη νέα του διαθήκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Πέπης, που προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη, χωρίς επιτυχία. Κι ενώ όλοι γιορτάζουν την άφιξη της μικρής Μυρτώς, η Βαλέρια αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εύχεται ο Θεός να ακούσει τις δικές της προσευχές, και όχι αυτές του παπα-Νώντα!

Όσα θα δούμε στο αυριανό (5/5) επεισόδιο της σειράς

Η Μυρτώ έχει πάρει τα μυαλά της Κατερίνας και του Παναγή, μόνο που φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον μπαμπά της, κάτι που ταράζει πολύ την Κατερίνα, η οποία δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον νέο της ρόλο.

Η Πέπη προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει τον Βάρσο να αλλάξει ξανά τη διαθήκη του, αλλά πέφτει σε τοίχο. Την ίδια ώρα, η Χρύσα είναι ανένδοτη με το θέμα της βάφτισης και οι δύο πατεράδες αναγκάζονται να καταλήξουν σε… συμβιβασμό.

Ανένδοτη είναι και η Μαριλού όμως, που παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει πολύ τον Τζώρτζη, αν τη μάθει. Η Αγγέλα με την Τούλα προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μάρμω, να τα βρει με τον Βάρσο, αλλά τελικά τα κάνουν χειρότερα.

Τι θα κάνει η Καλλιόπη που έχει απογοητευτεί από τους άντρες; Ποιος θα κρατήσει το πολύτιμο Φαμπερζέ, η Μάρμω ή ο Βάρσος;