Μαίρη Μαίρη Μαίρη (5/5): «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» - Συγκλονισμένη η Μαίρη με τα καμώματα του...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (5/5): «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» - Συγκλονισμένη η Μαίρη με τα καμώματα του...

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει την Παρασκευή 5/5 η σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' με τις εξελίξεις της σειράς να είναι για μία ακόμη φορά απολαυστικές... (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (5/5) εξελίξεις στη σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

Επεισόδιο 35

Μαίρη (Νίκη Λάμη): εξαιτίας μίας σύμπτωσης, σχηματίζει την πεποίθηση ότι η κόρη της είναι gay και τα έχει με την κολλητή της την Μπέτη. Άλλη μία δαιδαλώδης παρεξήγηση ξεκινά!

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): η μητέρα της η Ζορζέτα κάπου άκουσε ότι ο πρώην σύζυγός της, ο Κίμωνας (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) έχει καινούργια σχέση με μία πολύ νεαρή κοπέλα και αναστατώνεται. Η Μαίρη προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): βρίσκεται κλεισμένη σε ένα μικρό ασανσέρ ένα επί ένα, μαζί με το πιο γλυκό πρόσωπο σε ολόκληρη τη ζωή της: την πεθερά της την Ντίνα.

Η υπόθεση της σειράς

Η Μαίρη είναι καλή σύζυγος, μητέρα και… ερωμένη.

Η Μαίρη είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά… μάλαμα.

Η Μαίρη είναι ωραία και το παίζει μοιραία.

Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες στη νέα κωμική σειρά του MEGA, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ευρηματικής κωμωδίας «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη