Χαιρέτα μου τον πλάτανο (5/5): ''Φουρτούνα'' για την Κατερίνα - Δε μπορεί να διαχειριστεί...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (5/5): ''Φουρτούνα'' για την Κατερίνα - Δε μπορεί να διαχειριστεί...

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να συμβαίνουν στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και κομβικές την Παρασκευή 5/5 μετά το test εγκυμοσύνης, που έκανε η Βαλέρια...(δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (5/5) εξελίξεις στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Η Μυρτώ έχει πάρει τα μυαλά της Κατερίνας και του Παναγή, μόνο που φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον μπαμπά της, κάτι που ταράζει πολύ την Κατερίνα, η οποία δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον νέο της ρόλο.

Η Πέπη προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει τον Βάρσο να αλλάξει ξανά τη διαθήκη του, αλλά πέφτει σε τοίχο. Την ίδια ώρα, η Χρύσα είναι ανένδοτη με το θέμα της βάφτισης και οι δύο πατεράδες αναγκάζονται να καταλήξουν σε… συμβιβασμό.

Ανένδοτη είναι και η Μαριλού όμως, που παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει πολύ τον Τζώρτζη, αν τη μάθει. Η Αγγέλα με την Τούλα προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μάρμω, να τα βρει με τον Βάρσο, αλλά τελικά τα κάνουν χειρότερα.

Τι θα κάνει η Καλλιόπη που έχει απογοητευτεί από τους άντρες; Ποιος θα κρατήσει το πολύτιμο Φαμπερζέ, η Μάρμω ή ο Βάρσος;

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 8/5

Η Πέπη ανακοινώνει σε όλους πως είναι έγκυος, αλλά τους ξορκίζει να μην αποκαλύψουν τίποτα στον Βάρσο, που, κατά τα λεγόμενά της, είναι ο… πατέρας του παιδιού.

Κι ενώ ο Πετράν υποψιάζεται πως κάτι τρέχει, ο Βάρσος ανυποψίαστος πίνει το τρελόνερο που του σερβίρει η πρώην γυναίκα του. Η Κατερίνα πιστεύει πως έχει τον «μωροδιώχτη» και η Σύλβια με τη Φιλιώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, την ώρα που η Χρύσα έχει ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, που καταλήγουν να περάσουν το βράδυ τους στο Δασαρχείο.

Τι θα κάνει ο Βάρσος όταν μάθει ότι η πρώην γυναίκα του περιμένει το παιδί του; Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, όταν στον δρόμο για το… μοναστήρι σκοντάψει πάνω στο πολύτιμο Φαμπερζέ;