Αυτή η νύχτα μένει: Τραγικές ώρες - Χάνει το μυαλό της και παθαίνει νευρικό κλονισμό

Χαμός στα επόμενα 10-12/5 επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: Τραγικές ώρες - Χάνει το μυαλό της και παθαίνει νευρικό κλονισμό

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 5/5 επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, καθώς η Μαρίνα επιστρέφει στο Αγρίνιο, αλλά ο Χρήστος παλεύει για να τη διώξει. Ο Στρατής είναι προβληματισμένος με όσα γίνονται, ο Διαγόρας μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Νώντα και ο Αλκης καταλαβαίνει ποια είναι η Μαρίνα!

Χαμός στα επόμενα 10-12/5 επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδια 75, 76, 77

Ο Στρατής, μετά το σοκ της επικοινωνίας του με τη Μαρίνα, πάει να βρει τον Χρήστο και απαιτεί εξηγήσεις: «Ζει η Μαρίνα, ρε; Λέγε, γιατί θα μου στρίψει και δεν ξέρω τι θα κάνω! Πώς έγινε; Πες τα όλα», του λέει. Ο Χρήστος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον εξαγριωμένο Στρατή όσα ακολούθησαν τη διάσωση της Μαρίνας. Κι ενώ πίστευαν όλοι πως η Μαρίνα είναι νεκρή, μερικές μέρες αργότερα εκείνη τηλεφωνεί στον Χρήστο και του λέει ότι έστησε τον θάνατό της προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή για τον φόνο του Νώντα. Πίσω στο σήμερα, όλοι ψάχνουν να βρουν σε ποιον ανήκε το πτώμα που αναγνωρίστηκε ως η Μαρίνα και πρώτος ο Στέλιος που αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα ξέρει! Στο μεταξύ, η Φωτεινή με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της. Παθαίνει νευρικό κλονισμό και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει, ενώ η Βρεττώ αδυνατεί να αντιμετωπίσει το καινούριο χτύπημα στην οικογένειά της.

Ο Ντανίλος τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της λέει για την κατάσταση της Φωτεινής και εκείνη αποφασίζει να γυρίσει: «Τέρμα, αυτό ήταν! Αύριο το πρωί θα είμαι στο Αγρίνιο», του ανακοινώνει και πράγματι το πρωί τη βρίσκει εκεί. Ο Ντανίλος την κρύβει για να μη τη δει κάποιο μάτι: «Εκανες μεγάλο λάθος που γύρισες παιδί μου, καλύτερα να γυρίσεις πίσω», της τονίζει και ο Χρήστος για μια ακόμα φορά τρέχει να προλάβει το κακό πριν αυτό συμβεί. «Γιατί ήρθες; Τι θέλεις; Να τρελάνεις τα παιδιά; Σήκω και φύγε, μην τολμήσεις να εμφανιστείς πουθενά και σε δει κανένα μάτι! Φύγε», της φωνάζει, αλλά εκείνη αντιδρά και καταλήγουν να τσακωθούν: «Γύρισα, πάρ’ το χαμπάρι! Θα μάθουν όλοι την αλήθεια! Ετσι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή».

Διαβάστε επίσης: «Της βι@ζει τα όνειρα...» - Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την Μαρίνα

Χαμός στα επόμενα 10-12/5 επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει 

Ο Τάσος δείχνει ολοένα και περισσότερο να μην αντέχει τη συνύπαρξη με τη Νίτσα και ο Γιώργης συνεχώς τον πειράζει: «Τι έπαθες ρε; Τι έγινε; Ερωτεύτηκες πάλι;», τον ρωτάει και εκείνος του απαντάει: «Ασε μας, μωρέ Γιώργη κι εσύ! Τίποτα δεν συμβαίνει, δεν έχω όρεξη και αναρωτιέμαι εσύ πού τη βρίσκεις συνέχεια». «Αν βρεις κι εσύ μια να ερωτευτείς και να αγαπήσεις όπως εγώ τη Νίτσα μου, τη γυναικάρα μου, θα δεις πως κι εσύ θα πετάς στα σύννεφα», είναι τα λόγια του και ο Τάσος είναι σκεπτικός. Αργότερα, σε μια στιγμή που βρίσκει τη Νίτσα μόνη της, αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του για εκείνη: «Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου! Από εκείνο το βράδυ και μετά τριγυρνάς συνέχεια στη σκέψη μου!», της ομολογεί και εκείνη θυμώνει: «Πάψε μη σε ακούσει κανένας! Τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας και κοίτα να το ξεχάσεις εκείνο το βράδυ! Τελείωσε! Το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει, αλλά είναι προβληματισμένη από τη συμπεριφορά του και φοβάται μήπως τη βάλει σε μπελάδες.

Ο Στρατής, αφότου έμαθε για τη Μαρίνα, βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς από τη μια ζει η γυναίκα που αγάπησε, αλλά από την άλλη δεν θέλει να χάσει τη Ζέτα, η οποία και ταράζεται από την αλλαγή του. Ο Στρατής πάνω στον θυμό του δίνει την άκρη του νήματος στον Αλκη, με αποτέλεσμα την αφύπνιση του Διαγόρα, ο οποίος εξαγριώνεται από τη διαφυγή της Φωφώς. Μέσα στη δίνη των γεγονότων, ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα την αλήθεια για την κάθοδό του στην Αθήνα, αλλά και μπροστά στη Φωτεινή δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Σε μια βόλτα της η Μαρίνα συναντάει τον σοκαρισμένο Αλέξανδρο και αγγίζει με θάρρος το μυστικό του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει, υποκλίνομαι!» - Το twitter αποθέωσε την Τσιλιμπίου για τη σκηνή στο ψυχιατρείο

Ο Στέλιος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως άλλαξε σελίδα. Η συμπεριφορά του Στρατή προβληματίζει τους πάντες στο «Ονειρο» και κυρίως τη Ζέτα που ψάχνει τρόπους να τον προσεγγίσει. Εχοντας πέσει στα χέρια του Διαγόρα, η Φωφώ αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Νώντα: «Η γυναίκα του Αναγνώστου σκότωσε τον Νώντα», του λέει. Ο Αλκης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να την πάρει να πάνε βόλτα, όταν το βλέμμα του πέφτει πάνω στη φωτογραφία της Μαρίνας. «Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Η μαμά μου! Τη χάσαμε πριν έναν χρόνο» και εκείνος αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ.