Γλυκάνισος (6/5): Σε σοκ ο Στρατής - Βλέπει τη Ραζάν ενώ την έχουν απαγάγει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (6/5): Σε σοκ ο Στρατής - Βλέπει τη Ραζάν ενώ την έχουν απαγάγει

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Σάββατο 6/5 η σειρά ''Γλυκάνισος'' με τις εξελίξεις να είναι απολαυστικές και για μία ακόμη φορά καταιγιστικές λίγο μετά την απαγωγή της Ραζάν! (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές εξελίξεις για τη Γλυκάνισο (6/5)

Όσο ο Στρατής συζητάει με τον Ραφαήλ για τον πατέρα τους, ο Μπίλι απάγει τη Ραζάν και αφήνει φιμωμένη και δεμένη τη Φατιμέ. Η Ραζάν, γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος, προσπαθεί να προστατέψει την κοιλιά της. Ξημερώνοντας, χτυπάει το τηλέφωνο του Στρατή και στην άλλη γραμμή είναι ο Μπίλι, που ζητάει λύτρα για την απελευθέρωσή της Ραζάν, ενημερώνοντάς τον ότι είναι έγκυος. Επειτα ο Στρατής καλεί τον Θανάση. Εκείνος αποφεύγει να ενημερώσει τον Ευστρατίου για την απαγωγή και δίνει εντολή στον Πωλ να πει στους Δεμίρηδες να φέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αν μάθει ο Μπίλι ότι κάποιος γνωρίζει, δεν το έχει σε τίποτα να σκοτώσει τη Ραζάν.

Όσα θα δούμε αύριο στη σειρά (7/5)

Ο Ευστρατίου βρίσκεται στην πόρτα του παραπήγματος, στο οποίο ο Μπίλι κρατάει τη Ραζάν. Παράλληλα, στο αρχοντικό ο Φίλιππος προτρέπει τον Εκτορα να πάει για τη συνηθισμένη βραδινή του έξοδο. Ολα πρέπει να δείχνουν ότι οι Δεμίρηδες δεν γνωρίζουν για την απαγωγή. Στο σπίτι της Μαργαρίτας, ο Αγγελος δέχεται τηλεφώνημα από τη Δανάη (Παυλίνα Ζάχρα) που τον ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της αναδοχής προχωράνε και ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί. Την επόμενη μέρα ο Στρατής επισκέπτεται την τράπεζα, ακολουθώντας το σχέδιο του Θανάση, ενώ ο Ευστρατίου καλεί τον Μπίλι και του λέει ότι πριν βραδιάσει πρέπει να έχει φύγει από το νησί, γιατί θα στείλει αστυνομικούς στην παράγκα. Οταν αργότερα ο Ευστρατίου δίνει την εντολή για την έναρξη της επιχείρησης, ο Θανάσης βρίσκεται σε απόγνωση, βλέποντας το σχέδιο της διάσωσης της Ραζάν να καταρρέει.