Γλυκάνισος (7/5): Της βάζει το πιστόλι στο πρόσωπο - Δραματικές εξελίξεις με την απαγωγή της Ραζάν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (7/5): Της βάζει το πιστόλι στο πρόσωπο - Δραματικές εξελίξεις με την απαγωγή της Ραζάν

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή (7/5) για τη σειρά Γλυκάνισος οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες μιας ο Στρατής αρχίζει να μαθαίνει νέα για την απαγωγή της Ραζάν (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (7/5) εξελίξεις στο Γλυκάνισο

Ο Ευστρατίου βρίσκεται στην πόρτα του παραπήγματος, στο οποίο ο Μπίλι κρατάει τη Ραζάν. Παράλληλα, στο αρχοντικό ο Φίλιππος προτρέπει τον Εκτορα να πάει για τη συνηθισμένη βραδινή του έξοδο. Ολα πρέπει να δείχνουν ότι οι Δεμίρηδες δεν γνωρίζουν για την απαγωγή. Στο σπίτι της Μαργαρίτας, ο Αγγελος δέχεται τηλεφώνημα από τη Δανάη (Παυλίνα Ζάχρα) που τον ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της αναδοχής προχωράνε και ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί.

Την επόμενη μέρα ο Στρατής επισκέπτεται την τράπεζα, ακολουθώντας το σχέδιο του Θανάση, ενώ ο Ευστρατίου καλεί τον Μπίλι και του λέει ότι πριν βραδιάσει πρέπει να έχει φύγει από το νησί, γιατί θα στείλει αστυνομικούς στην παράγκα. Οταν αργότερα ο Ευστρατίου δίνει την εντολή για την έναρξη της επιχείρησης, ο Θανάσης βρίσκεται σε απόγνωση, βλέποντας το σχέδιο της διάσωσης της Ραζάν να καταρρέει.