IQ 160 (7/5): ''Καρφώνεται'' η Πηνελόπη - Οι πρώτες ζήλειες της Μουρίκη για τον Αργύρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
IQ 160 (7/5): ''Καρφώνεται'' η Πηνελόπη - Οι πρώτες ζήλειες της Μουρίκη για τον Αργύρη

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή (7/5) για τη νέα αστυ-κωμική σειρά του Star, ΙQ 160 οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές μιας και ένα τροχαίο θα ταράξει πάρα πολύ την Πηνελόπη (δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο twitter για τη σειρά).

Οι σημερινές (7/5) εξελίξεις για τη σειρά IQ160

Μια εξόρμηση της Πηνελόπης στα μαγαζιά καταλήγει στην ανακάλυψη μιας δολοφονημένης πωλήτριας, η οποία θα παντρευόταν σε δέκα μέρες. Τα στοιχεία που εντοπίζει η Πηνελόπη, φανερώνουν ότι το θύμα είχε μόλις ακυρώσει τον γάμο. Βασικός ύποπτος είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος όμως δηλώνει άγνοια και μάλιστα δεν διστάζει να δείξει σε όλους τη θλίψη που βιώνει. «Δεν ξέρω αν με πείθει η συμπεριφορά του. Είναι υπερβολικά εκδηλωτικός με ανθρώπους που δεν ξέρει», θα πει λίγο αργότερα ο Γιώργος και όλοι θα συμφωνήσουν μαζί του, ειδικά η Δάφνη που ακόμα δεν μπορεί να εντοπίσει πού βρισκόταν την ώρα που έγινε ο φόνος.

Στο μεταξύ, ο Αργύρης έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν η Σοφία τον ενημερώνει ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις θα ερευνήσουν τις συνθήκες χρήσης του υπηρεσιακού του όπλου, κατά τη συμπλοκή όπου είχε μπλέξει μαζί με την Πηνελόπη. «Δηλαδή θα έπρεπε να μην πάρω προστασία για τις ζωές μας, Σοφία; Ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν σε τίποτα να τραβήξουν τη σκανδάλη», της τονίζει και συνεχίζει: «Και μην ξεχνάς πως είχα να υπερασπιστώ και τη ζωή της Πηνελόπης που δεν είναι αστυνομικός και δεν ξέρει από άμυνα», θα καταλήξει.Το νήμα για τον φόνο της πωλήτριας ξετυλίγεται στο Λαύριο, τόπο καταγωγής της.

Εκεί, η Πηνελόπη ανακαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία για το παρελθόν της και καταφέρνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της κοπέλας. Ο Αργύρης αντιμετωπίζει με ευθύτητα την αυστηρή επιθεωρήτρια Ιωάννα Ζησιμάτου, αποκρύπτοντας όμως τον ρόλο που έπαιξε η Πηνελόπη. Η Ζησιμάτου, αν και απαλλάσσει τον Αργύρη από τις κατηγορίες, θέλει να ελέγξει και την Πηνελόπη, θέτοντάς την προσωρινά σε διαθεσιμότητα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το σπίτι της Πηνελόπης αρχίζει να καταρρέει…

TAGS