Χαιρέτα μου τον πλάτανο (8/5): Πανικός στο χωριό - Ανακοινώθηκε νέα εγκυμοσύνη ''βόμβα''

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο (8/5): Πανικός στο χωριό - Ανακοινώθηκε νέα εγκυμοσύνη ''βόμβα''

Τη Δευτέρα 8/5 αναμένεται να προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά της κρατικής τηλεόρασης ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις να είναι πολύ απολαυστικές ειδικά μετά τα ευτράπελα της Κατερίνας (δείτε εδώ, πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (8/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Επεισόδιο 162

Η Πέπη ανακοινώνει σε όλους πως είναι έγκυος, αλλά τους ξορκίζει να μην αποκαλύψουν τίποτα στον Βάρσο, που, κατά τα λεγόμενά της, είναι ο… πατέρας του παιδιού.

Κι ενώ ο Πετράν υποψιάζεται πως κάτι τρέχει, ο Βάρσος ανυποψίαστος πίνει το τρελόνερο που του σερβίρει η πρώην γυναίκα του. Η Κατερίνα πιστεύει πως έχει τον «μωροδιώχτη» και η Σύλβια με τη Φιλιώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, την ώρα που η Χρύσα έχει ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, που καταλήγουν να περάσουν το βράδυ τους στο Δασαρχείο.

Τι θα κάνει ο Βάρσος όταν μάθει ότι η πρώην γυναίκα του περιμένει το παιδί του; Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, όταν στον δρόμο για το… μοναστήρι σκοντάψει πάνω στο πολύτιμο Φαμπερζέ;

Επεισόδιο 163

Η Καλλιόπη είναι σε δίλημμα για το τι θα κάνει με το Φαμπερζέ και ζητάει τη συμβουλή του παπά, που όμως περνάει ερωτική απογοήτευση και δεν είναι σε φόρμα. Η Μάρμω είναι έξαλλη με τα νέα του Βάρσου πως περιμένει παιδί, ενώ η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που δεν θέλει να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για τη μικρή Μυρτώ.

Ο Τζώρτζης αναγκάζεται να αποχαιρετήσει ένα κομμάτι της ζωής του, ενώ ο Ηλίας με το Σίμο αρνούνται να «αποχαιρετήσουν» το Φαμπερζέ πάνω που ξαναγύρισε στην… οικογένεια.

Κι ενώ η Καλλιόπη αποφασίζει να το θάψει μέχρι να αποφασίσει τι θα το κάνει, η Πέπη είναι αποφασισμένη να μην τη χάσει από τα μάτια της. Θα τα καταφέρει η πανούργα αεροσυνοδός να κλέψει το αβγό ή θα την κάνουν τσακωτή οι Πλατανιώτες;