Παγιδευμένοι (8/5): «Η εισαγγελέας Βασιλική Ρούσσου κινδυνεύει! Πάρε ομάδα και ξεκίνα»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (8/5): «Η εισαγγελέας Βασιλική Ρούσσου κινδυνεύει! Πάρε ομάδα και ξεκίνα»

Το αποψινό 8/5 επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι είναι καταιγιστικό, ειδικά μετά τη δολοφονία του Κοσμά. Η Άννα μετά και τη δολοφονία της αδερφής της είναι σ τραγική κατάσταση, ωστόσο, θέλει όσο τίποτα να βρει τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή.

Οι σημερινές 8/5 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 57

Οι υποψίες του Ανδρέα για τον Σπύρο ενισχύονται. «Πώς έγινε το τραύμα στον ώμο;», τον ρωτάει. «Στον κήπο ενώ δούλευα, από ένα καρφί. Εντάξει; Θέλεις να το δεις; Ποιος είσαι εσύ για να με ανακρίνεις;», του φωνάζει. Τη στιχομυθία ακούει η Κατερίνα και την αναφέρει στον Σταύρο, ο οποίος θα οδηγηθεί στο ίδιο συμπέρασμα.
Ο Δημήτρης με τη σειρά του ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέκο, ο οποίος είναι πρόθυμος να του τις δώσει.

Διαβάστε επίσης: Γονείς ο Δημήτρης και η Άννα; Αυτοκτονεί όμως ο...

«Πώς ήξερε ο Αγγελος ότι ο Δαμιανός σκότωσε τον Κοσμά;», τον ρωτάει. Ομως ο Αλέκος του απαντάει: «Δεν το ήξερε γιατί δεν τον σκότωσε. Ο πελάτης μου είναι αθώος. Αλλο το να είσαι άπληστος και άλλο δολοφόνος». «Αρα ξέρεις ποιος το έκανε. Γιατί δεν το λες;», τον ξαναρωτάει ο Δημήτρης. «Περιμένω από εσένα να το ανακαλύψεις. Είμαι σίγουρος ότι η δυνατή σου διαίσθηση θα σε οδηγήσει στον δολοφόνο», του απαντάει και του αποκαλύπτει βήμα-βήμα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην αθωότητα του Δαμιανού.

Η Αγγελική βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Σταύρος το αντιλαμβάνεται. Βρίσκει το στίγμα του κινητού της και τρέχει να τη σώσει. Η εισαγγελέας απειλείται από τον Μάνθο και τους άντρες του. Ομως όταν φτάνει εκεί ο Σταύρος τους έχει βγάλει… νοκ άουτ.

Κι ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη σχετικά με τον Σπύρο, μια πληροφορία θα τον συγκλονίσει. Η Νατάσσα παίρνει τη Δανάη με το ζόρι σπίτι της. Η γυναίκα επιμένει ότι εκείνη είναι η μητέρα της και ότι δεν έχει γίνει ποτέ εξέταση DNA για να αποδειχθεί ότι ο πατέρας της είναι ο Ανδρέας και του κάνει καταγγελία ότι κρατάει το παιδί της χωρίς τη συναίνεσή της.

Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια που έρχονται - σύμφωνα πάντα με τον Τηλεθεατή - , θα μαθευτεί ότι ο Θοδωρής ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα της Άννας και ο Σπύρος βοήθησε στο να εξαφανιστεί το πτώμα. Ο πρώτος θα μπει και πάλι φυλακή, ενώ ο δεύτερος θα καθαιρεθεί των καθηκόντων του. Η Άννα όμως θα προσπαθήσει να τους αθωώσει!

Σύντομα θα αποκαλυφθεί, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που Θοδωρής και Κοσμάς πάλευαν όμως ήταν ακόμη ζωντανός. Λίγο αργότερα ο φίλος του ο Άκης βρέθηκε στο σημείο και του έδωσε την χαριστική βολή έπειτα από εντολή του Άγγελου. Το αποδεικτικό στοιχείο βρίσκεται στο κινητό του Άκη που το έχει ο Αλέκος.

Παγιδευμένοι Δημήτρης νεκρός

Όλοι ωστόσο βρίσκεται εναντίον του. Η Υβόννη η γυναίκα του θέλει να τον εκδικηθεί και να τον χωρίσει. Έτσι στήνει ένα σχέδιο για να τον βγάλει επιτέλους από τη μέση. Έπειτα από ένα πλάνο που καταστρώνουν με τον βοηθό του, καταφέρνουν να αρπάξουν κάποια έγγραφα που να τον ενοχοποιούν για διάφορες πράξεις του και τελικά ο Αλέκος μπαίνει φυλακή. Μάλιστα, βρίσκεται και το κινητό του Άκη το οποίο αθωώνει τον Θοδωρή.

Η οικογένεια ενώνεται ωστόσο οι πληγές θα αργήσουν να επουλωθούν. Ο Δημήτρης λοιπόν, αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές. Η Άννα ωστόσο του κάνει έκπληξη και πάει μαζί του.

Λίγο καιρό αργότερα αποφασίζουν να παντρευτούν. Άννα και Δημήτρης ενώνουν τις ζωές τους για πάντα και ορικίζονται μόνο ο θάνατος να τους χωρίσει. Έτσι και γίνεται...

Έξι μήνες μετά ο Δημήτρης δολοφονείται και η Άννα μπαίνει φυλακή. Μήπως κάτι κρύβει και δεν θέλει να αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο;