Σασμός (11/5): «Ο Μαθιός τον σκότωσε...» - Δείτε πριν προβληθεί τη σκηνή που η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια

Οι σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (11/5): «Ο Μαθιός τον σκότωσε...» - Δείτε πριν προβληθεί τη σκηνή που η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια

Στο αποψινό 11/5 επεισόδιο της σειράς Σασμός, θα δούμε την Μαρίνα να παίρνει την σημαντική απόφαση να φύγει από το σπίτι της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Από την άλλη η Αργυρώ παλεύει με τα συναισθήματα της, όπως και ο Αστέρης.

Οι σημερινές 11/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 131

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της.

Δείτε επίσης: Η πιο δυνατή σκηνή ανάμεσα σε Αργυρώ & Αστέρη - «Με πλήγωσες αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου...»

Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. «Καλά θα κάνεις, μαμά. Να φύγεις από εδώ και να κοιτάξεις στο εξής τη ζωή σου. Σου χρωστά ο θεός ευτυχία και με τον Αντώνη σίγουρα θα τη βρεις. Μην αγχώνεσαι για εμάς και τον Πετράκη. Και αν κάποια στιγμή θέλω τη βοήθειά σου, θα έρχομαι σε σένα, δεν πας άλλωστε και στην άλλη άκρη του κόσμου, έτσι δεν είναι;», την ενθαρρύνει η Αργυρώ και τη γεμίζει χαρά για την απόφαση που έχει πάρει. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης: «Κοιμόμουν με έναν δολοφόνο» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό

Το γλυκόπικρο τέλος της σεζόν - «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου!»

Γλυκόπικρο θα είναι το τέλος της φετινής σεζόν της πετυχημένης σειράς του ALPHA, αφού εκτός από χαρές θα περιέχει και αναφορές στο παρελθόν με πρόσωπα και γεγονότα που καθόρισαν τους ήρωες της Άνω Ποριάς. Το περιοδικό Tv24 μας μεταφέρει αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχουν υποφέρει λίγα οι ήρωες της Ανω Ποριάς στα σχεδόν δύο χρόνια που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τη σειρά. Χαρές, λύπες, εξαφανίσεις, μυστήρια, φυλακή, απομόνωση, δάκρυα και κατάρες. Ολα τα έχουν δει οι τηλεθεατές, εκτός από ευτυχισμένους γάμους. Γι’ αυτό τον λόγο οι σεναριογράφοι της σειράς, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Αλεξίου, αποφάσισαν το φετινό τέλος να κρύβει μέσα του μεγάλες δόσεις χαράς και συγκίνησης. Και πολλά πλάνα από τον χορό του... Ησαΐα!

Καλά καταλάβατε, η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλους γάμους που θα φέρουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους κατοίκους του ορεινού χωριού της Κρήτης και κατά συνέπεια σε εμάς. Αλλωστε και πριν λίγες ημέρες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με αφορμή τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, αναρωτήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, πότε θα πάνε σε έναν φυσιολογικό γάμο!

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών - Ένας απρόσμενος γάμος και μια φρικιαστική αυτοκτονία

Πρώτη και καλύτερη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Θοδώρα και ο Γιώργος. Ο Λευτέρης Ορφανός σύντομα θα αποκαλύψει στον έρωτα της ζωής του την πραγματική του ταυτότητα και ενώ εκείνη στην αρχή θα τον εγκαταλείψει και εκείνος θα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, στη συνέχεια οι δυο τους όχι απλά θα ενωθούν αλλά θα αποφασίσουν να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου. «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Θοδώρα, η σχέση μας με καθόρισε. Είσαι αυτό που έψαχνα στη ζωή μου και δεν θέλω να σε χάσω. Τι λες; Θέλεις να γίνεις επίσημα η κυρία Βιδάλη;», θα της πει πεσμένος στα γόνατα και η Θοδώρα δεν θα προλάβει καν να απαντήσει από τη συγκίνησή της.

Εξίσου χαρούμενοι θα φανούν με την εξέλιξη της σχέσης τους οι γονείς της. Παρόλο που στην αρχή είχαν τις αμφιβολίες τους, η Αννα και ο Παντελής θα είναι ενθουσιασμένοι που η κόρη τους μετά από τόσα βάσανα κατάφερε να αγγίξει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του Γιώργου. Το δεύτερο ζευγάρι που θα βρεθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ενώπιον του παπα-Μιχάλη θα είναι αυτό της Ασπας και του Μύρωνα. Η συγκατοίκησή τους μπορεί να αναδεικνύει κάποια προβλήματα στη σχέση τους, όμως την ίδια στιγμή θα αποκαλύψει πόσο ταιριαστοί είναι και πως τελικά δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Μύρωνας θα της κάνει πρόταση γάμου και η Ασπα θα του απαντήσει: «Είναι τιμή μου να γίνω γυναίκα σου. Είσαι ο μόνος άντρας που στάθηκες με τόση αυταπάρνηση στο πλευρό μου. Προχωράμε μαζί. Και στα καλά και στα άσχημα. Πάντα μαζί», θα δηλώσει, κάνοντας τον βοηθό του Αντώνη να λιώσει από τη χαρά του.

Στην Ανω Ποριά εκτός από γάμους και γλέντια, περίοπτη θέση θα έχει και η έκπληξη. Μετά από καιρό θα εισβάλλουν δύο πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους. Και αυτοί θα είναι ο Μάκης Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας) και ο Βλάσης Καραπάνος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Ο μεν πρώτος θα βρεθεί στην Κρήτη για να προσεγγίσει ξανά τη Στέλλα, η οποία θα εκπλαγεί βλέποντάς τον μπροστά της, ενώ ο δεύτερος θα επανέλθει στις οθόνες μας μέσω flashback για να φωτίσει στιγμές του παρελθόντος όσο ήταν μπλεγμένος με την παρανομία. Λέγεται μάλιστα πως θα αποδειχτεί η συνεργασία που είχε με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Ο τελευταίος ουκ ολίγες φορές τον έχει αναφέρει...