Αυτή η νύχτα μένει: «Έχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις;» - Άγριο φονικό μπροστά στον Νικολάκη

Αποκλειστικό!

Αυτή η νύχτα μένει: «Έχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις;» - Άγριο φονικό μπροστά στον Νικολάκη

Τον είχε σαν παιδί του στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τελικά ήταν εκείνος που τον σκότωσε. Ο Αλκης, μην αντέχοντας άλλο τις παρανομίες του Διαγόρα, αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση για να σώσει επιτέλους τους πάντες από τα δίχτυα του. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ο Διαγόρας, χωρίς να τον σταματάει τίποτα, συνεχίζει να σπέρνει τον όλεθρο στο Αγρίνιο. Θύμα του αυτή τη φορά είναι ο Νικολάκης, τον οποίο απάγει προκειμένου να κάνει τη Διαμάντω να κλείσει το στόμα της και να μην πει κουβέντα για εκείνον πουθενά.

Η στιγμή της δολοφονίας στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Η γυναίκα τρέμει για τη ζωή του παιδιού της και υπακούει, μόνο που ο Αλκης δεν συμμερίζεται πλέον τα όσα κάνει ο Διαγόρας και πάει να τον βρει: «Εχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις; Αρπάζεις ένα μικρό παιδί; Εκεί έφτασες με την τρέλα σου, σε παρακαλώ να το παραδώσεις στη μάνα του», του φωνάζει και ο Διαγόρας συνεχίζει να τον προκαλεί: «Κανείς δεν θα μου πει εμένα τι θα κάνω! Το κατάλαβες; Εγώ σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, τι ήσουν πριν; Ενα παιδάκι ορφανό που του σκότωσαν τον πατέρα! Σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, σου έδωσα εξουσία, αλλιώς στον δρόμο θα ήσουν τώρα».

Δείτε επίσης στο σημερινό 11/5 επεισόδιο της σειράς: Σε τραγική κατάσταση ο Στρατής - Συναντάει την Μαρίνα και την κυνηγά στους δρόμους

Τότε ο Αλκης, θολωμένος από τον θυμό του, σηκώνει το όπλο και τον σκοτώνει μπροστά στον σοκαρισμένο Νικολάκη, που ευτυχώς επιστρέφει σώος στην αγκαλιά της μητέρας του.

Αυτή η νύχτα μένει Διαγώρας νεκρός

Παραδίνεται στην αστυνομία

Ο Αλκης μετά τον φόνο του Διαγόρα εξαφανίζεται και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του βάζοντας στον στόχο του τη Μαρίνα, που είναι και η φόνισσα του πατέρα του. Η δολοφονία του Διαγόρα φέρνει αναστάτωση καθώς ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων που είχε μαζί του, αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς.

Η αστραπιαία απόφαση του Αλκη να εμφανιστεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει, δημιουργεί νέα δεδομένα: «Εγώ σκότωσα τον Διαγόρα και θα σας πω για όλα όσα έκανε», ισχυρίζεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλέξανδρος σοκαρισμένος μαθαίνει από τον Στρατή πως η Μαρίνα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση.