Μαίρη Μαίρη Μαίρη (12/5): Η Μαίρη είναι σε πανικό! Πιστεύει ότι ο γιος της ετοιμάζεται να παντρευτεί

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (12/5): Η Μαίρη είναι σε πανικό! Πιστεύει ότι ο γιος της ετοιμάζεται να παντρευτεί

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε 12/5 το βράδυ η κωμική σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 12/5 εξελίξεις της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 36

Μαίρη (Νίκη Λάμη): τα έχει με έναν 52χρονο παντρεμένο. Ταυτόχρονα η μητέρα της, η Ιουλία, πιστεύει ότι η κόρη της είναι gay και τα έχει με την κολλητή της την Μπέτη. Πότε θα λυθεί όλο αυτό το κουβάρι με τα απίστευτα μπερδέματα;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): πρέπει να ηρεμήσει την έξαλλη μητέρα της: δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο πρώην σύζυγός της έχει ερωτευτεί μία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι κόρη του.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι σε πανικό. Από μία παρεξήγηση πιστεύει ότι ο γιος της ο Λευτέρης ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μαίρη (Νίκη Λάμη): δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα της έχει αλλάξει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο ευγενική και γλυκιά μαζί της.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει πλευρίσει την νεαρή ερωμένη του μπαμπά της. Σίγουρα η Ζορζέτα έχει κάτι πολύ παράξενο στο μυαλό της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες στον γιο της για την κοπέλα του αλλά και για όλο το γυναικείο φύλλο. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να διαβάλει και το αντρικό φύλλο στην κόρη της.