Γλυκάνισος (12/5): Μαθαίνεται η εγκυμοσύνη της Ραζάν λίγο πριν ένα φονικό;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (12/5): Μαθαίνεται η εγκυμοσύνη της Ραζάν λίγο πριν ένα φονικό;

Ο Θανάσης κατηγορεί ευθέως τον Ευστρατίου ότι ειδοποίησε τον Μπίλι και τον συλλαμβάνει. Τώρα αρχίζει μια νέα επιχείρηση της αστυνομίας για την ελευθέρωση της Ραζάν και οι εξελίξεις απόψε 13/5 στον Γλυκάνισο, είναι καταιγιστικές (δείτε πως τα πάει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 13/5 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος

Ο Μπίλι βρίσκεται καθοδόν προς τη νέα του κρυψώνα με τη Ραζάν δεμένη και φιμωμένη, ενώ ο Ευστρατίου βρίσκεται με τον Θανάση έξω από την άδεια παράγκα. Ο Θανάσης τον κατηγορεί ευθέως ότι αυτός ειδοποίησε τον Μπίλι και του βάζει χειροπέδες. Από την άλλη, ο Στρατής αποκαρδιώνεται όταν μαθαίνει πως η παράγκα ήταν άδεια και πηγαίνει στη Φατιμέ και τη Φάζια για να τους πει τα νέα. Και όσο ο Θανάσης ανακρίνει τον Ευστρατίου, ο Στρατής ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι η Ραζάν είναι έγκυος.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έξω από το κρησφύγετο του Μπίλι συνεχίζεται. Ο Θανάσης δεν πείθει τον Μπίλι να ανταλλάξει τη Ραζάν με τα λύτρα γιατί απαιτεί και ελικόπτερο για να διαφύγει. Το νησί είναι πλέον ανάστατο, το θέμα βγαίνει στις ειδήσεις. Μαργαρίτα, Αγγελος, Ραφαήλ και Αλίκη ανησυχούν, το ίδιο και η Φατιμέ, η Φάζια και ο Θόδωρος. Στην ταβέρνα, η Χρυσάνθη ξεσπά στους φίλους του Μπίλι. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης πείθει τον Μπίλι να τον αφήσει να μπει μέσα στο κρησφύγετο και του ζητά να αφήσει ελεύθερη τη Ραζάν και τη θέση της να την πάρει ο Στρατής. Καθώς το ελικόπτερο πλησιάζει, όλοι οι αστυνομικοί είναι σε ετοιμότητα. Η πιο κρίσιμη στιγμή έχει φτάσει.

Θα πετύχει το όπλο τον Μπίλι;