Έρωτας Φυγάς (16/5): «Κάτι μου λέει ότι αυτή την φορά...» - Ένας έρωτας φέρει τραγωδίες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (16/5): «Κάτι μου λέει ότι αυτή την φορά...» - Ένας έρωτας φέρει τραγωδίες

Ο Ιάσονας αδυνατεί να δεχτεί πως η μητέρα του τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Παράσχο, και οι εξελίξεις απόψε 16/5 στον Έρωτα Φυγά είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 16/5 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 153

Ετσι αποφασίζει να τη βγάλει τελείως από τη ζωή του. «Δεν έχεις καμία δουλειά σε αυτό το σπίτι. Αφού θέλεις να είσαι μαζί του θα φύγεις για πάντα από το σπίτι και δεν θα έχεις πια κανένα λόγο στις δουλειές μου», της λέει.

Ετσι, αφού τη διώχνει από το αρχοντικό, την παραγκωνίζει και από την εταιρεία. Αλλαγές γίνονται και στο εργοστάσιο του Παράσχου καθώς ο Μάρκος μαζεύει τα πράγματά του και παραιτείται από τη θέση του. «Αν θέλεις να είσαι με τη γυναίκα αυτή, εγώ δεν έχω καμία δουλειά μαζί σου», ανακοινώνει στον Στέφανο. Η Μαργέτα, μέσα σε όλα, προσπαθεί να εντοπίσει την Αθηνά καθώς ανησυχεί για την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της.

Δείτε επίσης: «Μου έκλεψε το παιδί μου! Πιάστε την» - Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννάνε ταυτόχρονα

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 154

Η Γεωργία έχει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια στο ψητοπωλείο του Περικλή και η φήμη της αρχίζει να εξαπλώνεται. Εχει φτάσει η μέρα του γάμου του Στέφανου και της Μαργέτας και παρά το γεγονός ότι είναι μόνοι σε αυτό, είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η Αλεξάνδρα, μην αντέχοντας πως η Μαργέτα θα ευτυχήσει μετά απ’ όσα έκανε, αποκαλύπτει στον Στέφανο το αληθινό της πρόσωπο, ενώπιόν της. «Πριν κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις, μάθε ότι αυτή η γυναίκα έβαλε τον Μάρκο στη φυλακή, με πάντρεψε με το ζόρι με τον γιο της εκβιάζοντάς με ότι αν δεν υπακούσω, ο άντρας που αγαπάω θα πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα κι έκανε τον γιο της να πιστεύει ότι το παιδί του Μάρκου είναι δικό του. Και όταν θέλησα να φύγω από εκεί, με κλείδωσε και μου πήρε το παιδί μου για να με εκβιάσει με αυτό».

Έρωτας Φυγάς

Εκείνος, σοκαρισμένος, διαλύει τον γάμο και η Μαργέτα είναι σε μαύρα πανιά. Οσο κι αν προσπαθεί να δικαιολογηθεί, δεν τα καταφέρνει. Στο μεταξύ, με αφορμή μια μονομερή απόφαση του Μάρκου, να μετακομίσουν με την Ευγενία στην Πάτρα, εκείνη ξεσπά για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. «Σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Κάνεις λες και είσαι μόνος σου και αποφασίζεις για όλους. Δεν σκέφτηκες τι είναι καλύτερο για εμένα και το παιδί μας. Ούτε ότι η δουλειά μου είναι εδώ, παρά μόνο να φύγεις μακριά από εκείνη», του φωνάζει. Η ίδια, λίγο μετά, ακούγοντας κρυφά μια συνομιλία της Αλεξάνδρας, μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Αυτό είναι κάτι που δεν το είχε ποτέ διανοηθεί και οι φόβοι της γιγαντώνονται ακόμη περισσότερο.