Σασμός: «Θέλω διαζύγιο Μαθιό! Να μην ξανά βρεθείς στον δρόμο μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον παράφορό της έρωτα!

«Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εσένα! Καλύτερα να παραδοθώ» - Σούπερ αποκλειστικό

Σασμός: «Θέλω διαζύγιο Μαθιό! Να μην ξανά βρεθείς στον δρόμο μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον παράφορό της έρωτα!

Η Βασιλική δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μαθιός διέπραξε ένα έγκλημα για να είναι μαζί της. Όσο και αν προσπαθεί να του δώσει ελαφρυντικά, δεν τα καταφέρνει. Τελικά θα δώσει τη χαριστική βολή στον μέχρι πρότινος άνθρωπό της και το περιοδικό TiViSirial έχει όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι θα συμβεί στη συνέχεια του Σασμού!

Η Καλλιόπη της μίλησε για τα αληθινά αισθήματα του γιου της, ο παπα-Μιχάλης χωρίς να μάθει λεπτομέρειες προσπάθησε να κατευνάσει τον θυμό της, ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπάθησαν να τους φέρουν ξανά σε επαφή και ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό ώστε το ζευγάρι αυτό, που κοίταζε ο ένας τον άλλον με λατρεία, να φτάσει στον χωρισμό. Όμως η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν θα αλλάξει.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Βασιλική δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο άντρας που λάτρεψε διέπραξε ένα τόσο στυγερό έγκλημα μόνο και μόνο για να είναι μαζί της. Αρχικά τον διώχνει με μια βαλίτσα ρούχα από το σπίτι, καθώς όμως εκείνος δεν μπορεί να ξεπεράσει την κατάσταση και εμφανίζεται συνέχεια στο κατώφλι της, παίρνει μια ακόμα απόφαση. Μια απόφαση που θα δώσει στον Μαθιό Σταματάκη τη χαριστική βολή!

Σασμός: Η επόμενη μέρα στη σχέση τους

Σασμός: «Θέλω διαζύγιο Μαθιό! Να μην ξανά βρεθείς στον δρόμο μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον παράφορό της έρωτα!

Ξανά και ξανά. Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να μιλάει συνέχεια, για όσο καιρό χρειαστεί στη Βασιλική για τους λόγους που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του με αίμα αλλά και όλους εκείνους που δεν του είχαν επιτρέψει να της αποκαλύψει τη φριχτή αλήθεια που τον έκαιγε και του δημιουργούσε τύψεις. Εκείνη όμως δεν μπορεί άλλο να διαχειριστεί την παρουσία του και παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

«Θέλω διαζύγιο, Μαθιό. Μέχρι εδώ έμελλε να φτάσει η σχέση μας και θέλω να σεβαστείς την απόφασή μου. Κανείς ποτέ δεν θα μάθει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή, ούτε εσύ φυσικά θέλω να πας να παραδοθείς, δεν έχει νόημα να πληρώσεις τώρα πια, άλλωστε δεν θα αλλάξει τίποτα, όμως θέλω να μη βρεθείς ξανά στον δρόμο μου. Αύριο κιόλας θα κινήσω τις διαδικασίες για το διαζύγιο», θα του πει και ο Μαθιός δεν θα είναι σίγουρος πως ακούει καλά. Οι λέξεις βγαίνουν τόσο βεβιασμένα και συγκεχυμένες από το στόμα της που νομίζει πως λίγα λεπτά αργότερα θα μετανιώσει τα όσα λέει και θα τρέξει στην αγκαλιά του. Ομως αυτό δεν συμβαίνει και μένουν να κοιτάζονται. «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την απόφασή σου, Βασιλική», θα της πει τελικά και θα συνεχίσει:

«Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εσένα. Καλύτερα να παραδοθώ, ακόμα καλύτερα να πεθάνω, παρά να ξέρω πως δεν είσαι στο πλευρό μου. Πως δεν έχω την αγάπη σου». Ο Μαθιός καταρρέει μπροστά της αλλά και για εκείνη η απόφαση δεν είναι εύκολη. Νιώθει την καρδιά της να πονάει, οπότε σηκώνεται και φεύγει. Η Καλλιόπη θα είναι η πρώτη που θα μάθει την απόφασή της και θα μείνει εμβρόντητη, ενώ ο Αστέρης δεν θα μπορεί να πιστέψει πως θα τηρήσει την απόφασή της.