Έρωτας φυγάς: Ευγενία και Αλεξάνδρα γεννούν ταυτόχρονα - Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Θα γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς: Ευγενία και Αλεξάνδρα γεννούν ταυτόχρονα - Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 22-26/5 επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς, καθώς Αλεξάνδρα και Ευγενία πλέον μάχονται σχεδόν ανοιχτά για την αγάπη του Μάρκου, ενώ και οι δύο γυναίκες, κάτω από διαφορετικές συνθήκες, βρίσκονται στο νοσοκομείο ετοιμόγεννες.

Οι εξελίξεις των επόμενων 22-26/5 επεισοδίων στη σειρά του Open, Έρωτα Φυγά

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

Η Ευγενία είναι στα όριά της βλέποντας συνεχώς την Αλεξάνδρα και τον γιο του Μάρκου. Την ίδια ώρα ο Κοντογιάννης εκλέγεται πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, μια θέση που ο Ιάσονας θεωρούσε σίγουρη. Στην εκλογή αυτή έπαιξε και η Μαργέτα ρόλο, θέλοντας να δείξει στον γιο της ότι η έχθρα του προς εκείνη τους αποδυναμώνει. «Η ισχύς εν τη ενώσει, γιε μου. Ελπίζω να κατάλαβες ότι εμείς οι δύο πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι», του τονίζει. Ετσι, η σχέση αποκαθίσταται. Αργότερα, σε μια γιορτή για την εταιρεία των Δεμερτζήδων, η Ελπίδα εισβάλλει κατηγορώντας μπροστά σε όλους την οικογένεια. Παράλληλα η Αννα, αγανακτισμένη από τα ψέματα του Νικόλα, πάει να μείνει στον πατέρα της. Ο Ιάσονας αποφασίζει να ερευνήσει σοβαρά τι θέλει ο Κοντογιάννης από εκείνους…

ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157

Ενα μικρό μπέρδεμα μεταξύ των δύο αρχοντικών επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της Ευγενίας, η οποία αδυνατεί να διαχειριστεί την αλήθεια για την πατρότητα του Γιωργάκη. Η ζήλια της προς την Αλεξάνδρα γίνεται ολοένα και πιο φανερή και οι συνεχείς εκρήξεις της δοκιμάζουν αρκετά την υπομονή του Μάρκου. Ρόλο «πυροσβέστη» παίζει η Νότα. «Τι λες, Ευγενία μου, να με συνοδεύσεις στην Αθήνα για ένα προσωπικό μου ζήτημα που έχει προκύψει; Θα σου κάνει καλό να αλλάζεις λίγο περιβάλλον και να ξεκουραστείς. Ασε που θα έχω κι εγώ παρέα», της λέει. Εκείνη θεωρεί ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη.

Αυτό δίνει στον Μάρκο την ευκαιρία να βρει την Αλεξάνδρα για να της εξομολογηθεί όλα όσα κρατάει μέσα του τόσο καιρό. Στην Αθήνα μεταβαίνει και ο Ιάσoνας για μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία που θα του επιφέρει χρήμα αλλά και δόξα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Παύλο που επέτρεψε στη σύζυγό του να την ταπεινώσει στη δεξίωση και παίζει ένα δυνατό χαρτί για να τον φέρνει με τα νερά της: Τον εκβιασμό.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 158

Ο Κοντογιάννης μαθαίνει για τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Δεμερτζή και αποφασίζει να αναλάβει δράση για να τον σταματήσει. Αυτή τη φορά θα ζητήσει και τη συμβολή του Στέφανου. «Εμείς οι δύο έχουμε έναν κοινό στόχο», του λέει Η Αννα πάλι θα μάθει πως ο Νικόλας είναι μπλεγμένος σε παράνομες δουλειές και θα τον αντιμετωπίσει ευθέως. «Τι είναι αυτά που κάνεις; Αν συνεχίσεις δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου», του ξεκαθαρίζει. Η Μαργέτα και ο Ιάσoνας με τη σειρά τους ανησυχούν πως τώρα που είναι μόνος του ο Μάρκος θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει για να βρεθεί με την Αλεξάνδρα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη συνάντησή τους, αλλά η προσπάθεια τους αυτή θα αποβεί άκαρπη…

Διαβάστε επίσης: Η Αλεξάνδρα διαλύει τον γάμο της πεθεράς της - Σε μαύρα πανιά η Μαριέττα

ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 159

Η Αλεξάνδρα, με αφορμή μια πληροφορία, καταλαβαίνει πως κάποιος ξέρει για την ίδια και τον Μάρκο. Υποπτεύεται την Ευγενία και, με τη στάση της προς εκείνη, την ωθεί ακόμα πιο πολύ στα άκρα. Παράλληλα, η μητέρα της μικρής Μαρίνας πεθαίνει και η Γεωργία πείθει τον Στρατή να πάρουν το παιδί προσωρινά σπίτι τους. «Για λίγο θα είναι. Πού θα μείνει μόνο του το ορφανό; Να έχουμε και μια παρέα και να κάνουμε κι ένα καλό», του αναφέρει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος είναι περιχαρής με τη μεγάλη δουλειά που έκλεισε, την οποία στέρησε από τον Ιάσονα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 160

Το μυστήριο γύρω από το χαμένο σκουλαρίκι της Αλεξάνδρας ανοίγει έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ της ίδιας και της Ευγενίας. Ετσι, δεν χάνουν ευκαιρία να πικάρουν η μια την άλλη και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο. Στο μεταξύ η υποψηφιότητα του Ιάσονα στον διαγωνισμό για τη σίτιση του στρατού κρέμεται από μια κλωστή, με τον ίδιο να βάζει λυτούς και δεμένους για την παράτασή του. Αποκαρδιώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Μάρκος και ο Στέφανος του έκλεψαν τη δουλειά μέσα από τα χέρια και χαίρουν εκτίμησης από όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής. Με τη βοήθεια της Μαργέτας πασχίζει να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη του.

Μέσα σε όλα ο Γιωργάκης ανεβάζει υψηλό πυρετό και η Βάσω φωνάζει την Ευγενία. «Πρέπει γρήγορα να τον πάμε στο νοσοκομείο», λέει η γιατρός και οι γυναίκες δεν χάνουν χρόνο και παίρνουν το παιδί στην κλινική. Η Αλεξάνδρα που είναι πια ετοιμόγεννη, δεν γνωρίζει για την ασθένεια του μικρού. Οταν αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της λείπει και αργότερα την ενημερώνουν ότι είδαν την Ευγενία να το παίρνει και να φεύγει, βάζει με το μυαλό της ότι της τον απήγαγε για να την εκδικηθεί. «Το παιδί μου. Μου το άρπαξε. Πιάστε τη», φωνάζει. Πάνω στην ταραχή της, σπάνε τα νερά της. Το ίδιο συμβαίνει και για την Ευγενία, που διανύει όμως τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της…