Γη της Ελιάς: Βαθιά συγκίνηση στο "αντίο" της Αφροδίτης Λιάντου - Γέμισαν τα social media φωτογραφίες και βίντεο

Οι αναρτήσεις των Γεωργίου και Κουλουκάκου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Βαθιά συγκίνηση στο

Το βράδυ της Παρασκευής 19/5 προβλήθηκε ένα από τα πιο σοκαριστικά επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς ο Αλέξης σκότωσε την Μυρτάλη και η εικόνα του νεκρού της σώματος έκτοτε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με άλλους να ανακουφίζονται με την κίνηση αυτή και άλλους να τα βάζουν με τον δολοφόνο που ακόμα δεν έχει πιάσει κανείς (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Η δολοφονία αυτή, ωστόσο, σημαίνει το τέλος της Αφροδίτης Λιάντου από το σίριαλ και γι' αυτό πολλοί από τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες θέλησαν να την αποχαιρετήσουν όπως της αξίζει και να την ευχαριστήσουν για όσα πέρασαν μαζί τα τελευταία χρόνια (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Αλέξη).

Συγκίνηση στο "αντίο" της Αφροδίτης Λιάντου από την Γη της Ελιάς

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος την επέλεξε για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ Αφροδίτη μου!!! Καλή συνέχεια».

Γεωργίου Λιάντου Γη της Ελιάς αποχαιρετισμός

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που υποδυόταν την θεία της στη σειρά θέλησε να την αποχαιρετήσει επίσης, ανεβάζοντας στο δικό της προφίλ στο Instagram ένα βίντεο από μία σκηνή τους και έγραψε στη λεζάντα: «Λαμπερό κ φωτεινό μου πλάσμα. Πάντα στο φως κ στην αγάπη να' σαι. Σ' ευχαριστώ που ήσουν εσύ, ο εαυτός σου με το ταλέντο σου κ την ομορφιά σου».

Μάλιστα, στο επίσημο προφίλ της σειράς, δημοσιεύθηκε και ένα βίντεο με μερικές από τις "δυνατές" σκηνές της ηθοποιού, ως ένας γλυκός αποχαιρετισμός.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη μετά την δολοφονία της συντρόφου του στη σειρά

Μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της συμπρωταγωνίστριας του αλλά και κοπέλας του και στην πραγματικά ζωή, εκφράζοντας την περηφάνια του για εκείνη.

«Είσαι υπέροχη! Μπράβο σου αγάπη μου» έγραψε ο ηθοποιός για την Αφροδίτη Λιάντου.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιαντού μετά την δολοφονία της στην Γη της Ελιάς