Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (23/5): Θύμα του ψυχάκια η Πέπη - Ακραίο περιστατικό στο σπίτι της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (23/5): Θύμα του ψυχάκια η Πέπη - Ακραίο περιστατικό στο σπίτι της

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να συμβαίνουν στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και κομβικές την Τρίτη 23/5 με τα απρόοπτα νέα, που έσκασαν (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (23/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Ο παπάς, η Βαλέρια, ο Σίμος και ο Πετράν αναλαμβάνουν δράση και σώζουν τη μικρή Μυρτώ και το φαμπερζέ από την ύπουλη Πέπη. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας «σώζει» την αδερφή του από τον έρωτα του Λουλούδη, κρύβοντας το γράμμα που της έχει στείλει και βάζοντας ένα άλλο στη θέση του. Κι ενώ ο Σώτος και η Σύλβια ετοιμάζονται για την Αίγυπτο μαζί με τους κουμπάρους τους, η Πέπη «ετοιμάζεται» να υποστεί μια νέα τιμωρία, αφού ο ψυχάκιας είναι γεμάτος ιδέες.

Ο Παναγής και η Κατερίνα ζούνε την απόλυτη ευτυχία, μαζί με την κόρη τους. Την ευτυχία ζει και η Μάρμω, όμως, αφού ο Βάρσος την κάνει να γελάει με την ατελείωτη τρέλα του. Τι νέα απρόοπτα θα φέρει η ζωή στους αγαπημένους μας Πλατανιώτες, που δεν βρίσκουν ποτέ ησυχία.

Οι αυριανές (24/5) εξελίξεις

Ο Σίμος κάνει σχέδια για την «Πλατανιώτισσα» και το εμφιαλωτήριο που θα φτιάξει στο χωριό, ενώ ο Βάρσος κάνει μια μεγάλη δωρεά στον Πλάτανο και ταυτόχρονα «εφοδιάζει» τον Σώτο με κάμποσες από τις γνωριμίες του, που θα βοηθήσουν τους Πλατανιώτες να βολευτούν για… μια ζωή.

Ο Θοδωρής, πάλι, είναι αποφασισμένος να «ξεβολευτεί» και να κόψει τον δεσμό του με την Αγγέλα, για να μπορέσει να βρει τον εαυτό του. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και αποχαιρετάει τον Σώτο και το χωριό.

Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τους αγαπημένους μας ήρωες, που, χωρίς να το ξέρουν, ετοιμάζονται να πούνε ένα ακόμη γλυκόπικρο αντίο, σε ένα πρόσωπο που αγάπησαν, κατά πως φαίνεται, πολύ.