Ο Παράδεισος των κυριών (26/5): Η Αμαλία πιάνει στα πράσα τον Ντίνο με τη Μιράντα στα δοκιμαστήρια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (26/5): Η Αμαλία πιάνει στα πράσα τον Ντίνο με τη Μιράντα στα δοκιμαστήρια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 26/5 επεισόδιο της σειράς Παράδεισος των κυριών. Η συνεχόμενη πίεση που ασκεί ο Χριστόφορος στην Αμαλία να εγκαταλείψει τη δουλειά της, σε συνδυασμό με ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον «Παράδεισο», βάζει την Αμαλία σε σκέψεις…

Οι σημερινές 26/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 145

Η κοπέλα πηγαίνει στον «Παράδεισο» και πιάνει στα πράσα τον Ντίνο με τη Μιράντα στα δοκιμαστήρια. Καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι μαζί του και φεύγει καταρρακωμένη.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Η Μιράντα έγκυος στο παιδί του Ντίνου

Στο μεταξύ ο Αγης αποφασισμένος να μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας, πιέζει τη Βικτώρια να πει επιτέλους την αλήθεια: «Εσύ ξέρεις τα πάντα και δεν μιλάς. Σε σιχαίνομαι. Πώς μπορείς να κρύβεις ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Πες μου επιτέλους ποια είναι η μητέρα της Αμαλίας;», της φωνάζει έξαλλος… Η φυλάκιση του Αποστόλη φαίνεται να έκανε καλό και στον Πάρη, ο οποίος έχει ηρεμήσει πάρα πολύ, αλλά και στην Ολγα που πλέον αρχίζει και βλέπει τον Σωτήρη χωρίς να φοβάται και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μάνα και γιος επιτέλους αναπνέουν ελεύθεροι!

Μάλιστα ο Πάρης αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη Γεωργία και να νιώθει αισθήματα για εκείνη που δεν περίμενε να νιώσει ξανά... Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο ώστε να βρεθούν ο Πασχάλης με την Τζένη μόνοι τους. Θέλει να τηλεφωνήσει στη μάνα της και να παραστήσει μια συγχωριανή τους λέγοντάς της ότι το σπίτι τους στο χωριό πλημμύρισε. Ετσι, ζητάει τη βοήθεια του Βύρωνα: «Μπορείτε να με πάτε μέχρι την άλλη γωνία στο περίπτερο να πάρω ένα τηλέφωνο;», του λέει και εκείνος δέχεται. Η Σύρμω όμως τη βλέπει με τον Βύρωνα και γίνεται έξαλλη: «Τι δουλειά έχεις μ’ αυτόν», τη ρωτάει και την πιάνει από το μαλλί.

Καρέ καρέ το τέλος της χρονιάς - Θάνατος, χωρισμός και εγκυμοσύνη

Νωρίτερα από όλες τις καθημερινές σειρές θα μας αποχαιρετήσει φέτος ο «Παράδεισος των κυριών». Με πολλές ανατροπές, αλλά και πάρα πολλά ερωτηματικά πρόκειται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 16 Ιουνίου και το περιοδικό Tv24 έχει αποκλειστικά το μεγάλο φινάλε της!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ενας από τους πιο βασικούς ρόλους όπως αυτός του αστυνόμου Θανάση Χρηστίδη τελειώνει με τραγικό τρόπο, αλλά και με δικαίωση κατά κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Μιράντας, ο Δονάτος Παπαδέας, παίρνει εκδίκηση για την κόρη του. Βρίσκει τρόπο και μπαίνει στο κελί του Χρηστίδη κι εκεί τον σκοτώνει, στραγγαλίζοντάς τον με τη ζώνη του. Στο μεταξύ, όπως θα δούμε λίγο νωρίτερα, η Βικτώρια κάνοντας τα γλυκά μάτια στον δικηγόρο της τον Δούβλη, του ζητάει να βρει τη Λιζέτα και να την απειλήσει ώστε να αποσύρει την κατάθεσή της για να βγει από τη φυλακή. Την ώρα όμως που είναι έτοιμη να αποφυλακιστεί, ένα νέο ένταλμα, αυτή την φορά για φόνο, τη γυρίζει πίσω στο κελί της.

Ανατροπή όμως έχουμε και στην περίπτωση του Μάρκου και της Πιπίτσας, καθώς η τελευταία τού λέει ότι δεν αντέχει άλλο: «Προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να σε παρακαλάω», του λέει και καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Όσο για τη Μιράντα θα δούμε ότι παντρεύεται με τον Ντίνο, ενώ η Αμαλία συνεχίζει να βασανίζεται, κάτι που ο αδελφός της ο Άγης δεν το αντέχει και μιλώντας με τον πατέρα του τον Χριστόφορο, του λέει: «Ίσως αν μάθει ποια είναι η μητέρα της να το ξεπεράσει πιο γρήγορα».

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καρέ καρέ το τέλος της χρονιάς - Θάνατος, χωρισμός και εγκυμοσύνη

Παρά τις αντιρρήσεις του Μπουραντά, δεν αντέχει και αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Αμαλία μου, ξέρω ποια είναι η πραγματική σου μητέρα. Ίσως δεν το αντέξεις, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να μάθεις. Η βιολογική σου μητέρα είναι η Μιράντα». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα ο Χριστόφορος βρίσκεται ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία. Μάλιστα η Αμαλία θα συνεχίσει να μη δίνει διαζύγιο στον Πάρη, μόνο και μόνο για να μη μείνει ελεύθερος να παντρευτεί τη Γεωργία, η οποία απορρίπτει τη νέα πρόταση που της κάνει και αποφασίζει να μείνει μόνη της.

Όσο για τον Αποστόλη θα συνεχίσει να μένει στη φυλακή και παράλληλα θα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει άκρη με την περιουσία της Όλγας, η οποία του έχει πει ψέματα ότι έχει χωρίσει με τον Σωτήρη. Ο Πασχάλης μετά την παρεξήγηση με τη Δάφνη, απομακρύνεται και μένει με την Τζένη, ενώ η Δάφνη θα έχει ακόμα μια ήττα στη ζωή της, καθώς ο Τόλης φεύγει από την Ελλάδα για σπουδές και μένει μόνη. Τέλος, ο Στέφανος παλεύει μέσα του, αλλά τελικά δεν μπορεί πλέον να συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό και αποκαλύπτει ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Αρκετά νέα πρόσωπα και ρόλους θα δούμε από τον Σεπτέμβριο να μπαίνουν στον νέο κύκλο της σειράς. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Ντίνου Παπακώστα. Νέος, ωραίος κα καλλιεργημένος, δεν θα μείνει απαρατήρητος από τον γυναικείο πληθυσμό, ενώ ίσως γίνει και η αιτία που η Αμαλία αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Επίσης, ήδη έχουμε δει κάποια φλας μπακ από την Αντιγόνη, τη γυναίκα του Χριστόφορου Μπουραντά. Η Νάνσυ Μπουκλή η οποία υποδύεται την Αντιγόνη, από τον νέο κύκλο θα έχει μια πιο δυνατή παρουσία, ενώ παρούσα θα είναι και η αδελφή της Όλγας, την οποία αυτόν τον καιρό ακούμε και δεν βλέπουμε. Προς το παρόν αναζητούν την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει.