Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (28/5): Κατηγορούν την Βούλα και τον Μηνά για διακίνηση όπλων; Αναταραχή στον ALPHA

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (28/5): Κατηγορούν την Βούλα και τον Μηνά για διακίνηση όπλων; Αναταραχή στον ALPHA

Άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα προβληθεί σήμερα, το βράδυ της Κυριακής 28/5, στις 20:00 ακριβώς, και θα είναι ξεκαρδιστικό, αν και για κάποιους από τους πρωταγωνιστές ξυπνούν οι μεγαλύτεροί τους φόβοι (διαβάστε εδώ την αποκάλυψη της Μαρίας Χάνου για την αποχώρησή της από το σίριαλ).

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Επεισόδιο 53

Η Βέλη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο ότι πρέπει να μετακομίσουν από την Αθήνα, αλλά εκείνος διατηρεί τις επιφυλάξεις του... Ένα γυναικείο πορτοφόλι και μια ταυτότητα που κρύβει ο Βαγγέλης στη ντουλάπα του γίνονται αφορμές αντιπαράθεσης με τη Βούλα και τον Μηνά... Η Ξένια γκρινιάζει στο Μπάμπη ότι δεν την καταλαβαίνει, γιατί θέλει να πάνε το καλοκαίρι για λίγες μέρες στην Σίφνο κι αυτός δεν συμφωνεί. Αλλά κι ο Μπάμπης νιώθει πως, ούτε η Ξένια τον καταλαβαίνει. Τελικά ποιος θα κατανοήσει ποιον; Ένα σχόλιο για την ηλικία του Ηλία, ξυπνάει τους φόβους του.

Επεισόδιο 54

Ο Άγγελος και η Βέλη θα φιλοξενήσουν για λίγες μέρες τον σκύλο ενός φίλου, αλλά τα πράγματα δε θα πάνε και τόσο καλά όσο περίμεναν... Ένα ασήκωτο κιβώτιο κρυμμένο στον ξενώνα, τη στιγμή που η αστυνομία ψάχνει για μια συμμορία που διακινεί παράνομα όπλα, κάνουν τη Βούλα να υποπτεύεται τον Βαγγέλη, παρ' όλες τις αμφιβολίες του Μηνά... Η Ξένια είναι έτοιμη να πάρει συνέντευξη στο ραδιόφωνο από μια προσωπικότητα. Τελευταία στιγμή όμως, κάτι χαλάει τον ενθουσιασμό της.