Μαύρο Ρόδο (29/5): «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» - Μαθαίνει για την εγκυμοσύνη και την απομακρύνει από τον Πέτρο! Σε αδιέξοδο η Ελισάβετ

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (29/5): «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» - Μαθαίνει για την εγκυμοσύνη και την απομακρύνει από τον Πέτρο! Σε αδιέξοδο η Ελισάβετ

Χαμός γίνεται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις) και στο αποψινό (29/5) ξεκινά το δράμα για την Ελισάβετ, καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και μαζί της το μαθαίνει και ο Γεράσιμος, ο οποίος φτάνει στα άκρα για τα μάτια της.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (29/5) στο Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 114

Ο Πέτρος βλέπει τον Βίκο μαζί με την Αλεξία και γίνεται έξαλλος με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μιλήσει στον πατέρα τους, τη στιγμή που ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA του Βίκου και της Φιλαρέτης.

Διαβάστε επίσης: Νέο άγριο φονικό! Ανατινάζουν Βίκο και Αλεξία

Στο μοναστήρι, οι τάσεις λιποθυμίας της Ελισάβετ επανέρχονται. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είμαι έτσι! Τι μπορεί να μου συμβαίνει;», αναρωτιέται. Και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών της να είναι καλά, αλλά της λείπει η μία που δηλώνει πως είναι έγκυος. Η κοπέλα παθαίνει τεράστιο σοκ όταν το μαθαίνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος μαθαίνει από την Ευτυχία για την εγκυμοσύνη της και εξοργίζεται. Δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο: «Δεν πρόκειται να αφήσω την Ελισάβετ να μπλέξει ξανά μ’ αυτόν τον αλήτη! Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον κρατήσω μακριά της», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Ελισάβετ, σε απόγνωση, επισκέπτεται τον γιατρό προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Η Αλεξία φαίνεται πως έχει στριμώξει για τα καλά τον Βίκο, που τελευταία στιγμή καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια σε σχέση με την εξαφάνιση της Κύρας.