Έρωτας Φυγάς: Η μία γεννάει και η άλλη παλεύει να κρατήσει το μωρό της - Λαχτάρα στο σημερινό (30/5) επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: Η μία γεννάει και η άλλη παλεύει να κρατήσει το μωρό της - Λαχτάρα στο σημερινό (30/5) επεισόδιο

Την Τρίτη 30/5 θα δούμε το νέο επεισόδιο για τη σειρά, Έρωτας Φυγάς με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, αφού σπάνε τα νερά πρόωρα τα νερά της Αλεξάνδρας (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (30/5) εξελίξεις στη σειρά ''Έρωτας φυγάς''

Η Ευγενία, λόγω επιπλοκής, κινδυνεύει να χάσει το παιδί. «Κάνε ό,τι μπορείς για να σώσεις το μωρό μου. Μη σκεφτείς τίποτε άλλο. Δεν με νοιάζει ακόμη κι αν πεθάνω. Μόνο το μωρό να είναι καλά», τονίζει στον Μιχάλη ενώ σφαδάζει από τον πόνο (δείτε το αποκλειστικό). Ο Μάρκος που έχει πάει στο νοσοκομείο την ετοιμόγεννη Αλεξάνδρα, πασχίζει να την αποτρέψει και να μην κάνει αυτή τη θυσία. Ομως η οργή της Ευγενίας προς τον άντρα της που τον είδε να συνοδεύει την πρώην αγαπημένη του την ώρα που εκείνη αιμορραγούσε και δεν τον έβρισκε, δεν λέει να σβήσει.

Η Αλεξάνδρα γεννάει κοριτσάκι, γεμίζοντας χαρά, τόσο η ίδια όσο κι οι δικοί της. Εντωμεταξύ, ο Ιάσονας έχει μάθει πως ο Μάρκος την έφερε να γεννήσει, αλλά τελικά πιστεύει την εξήγησή της και συμφωνούν να λήξουν τον «πόλεμο». Η Ευγενία φέρνει στον κόσμο ένα πρόωρο αγοράκι κι όλοι αγωνιούν για το αν θα ζήσει… Στο μεταξύ η Ελπίδα λαμβάνει ανώνυμο σημείωμα, υπαινικτικό για κάποια υπόθεση θανάτου.

Τετάρτη 31/5 - Επεισόδιο 163

Η κατάσταση με την Ευγενία και τον Μάρκο είναι έκρυθμη. Αυτός θέλει να είναι κοντά στο παιδί του που δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του αλλά η Ευγενία θέλει να τον κρατήσει μακριά τους. «Δεν έχεις καμία θέση μαζί μας. Εκανες την επιλογή σου», του φωνάζει. Ο Στέφανος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να συμπαρασταθεί και στους δύο. Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας, με τον ερχομό της κόρης του, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να κλείσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει ξεκινώντας πρώτα απ’ αυτούς που τον έχουν βλάψει.

Έρωτας Φυγάς εβδομαδιαίες εξελίξεις

Τι θα συμβεί με τον νέο κύκλο της σειράς

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχει γίνει γνωστό, πως η σειρά Έρωτας φυγάς , που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό θα πάει και σε δεύτερη σεζόν του χρόνου. Πιο αναλυτικά, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα η πλοκή ανάμεσα στους βασικούς ήρωες αναμένεται να εκτιναχθεί!