Έρωτας φυγάς (31/5): «Το παιδάκι μας σε περιμένει!» - Αυτός είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Αλεξάνδρας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς (31/5): «Το παιδάκι μας σε περιμένει!» - Αυτός είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Αλεξάνδρας

Οι εξελίξεις στον Έρωτα φυγά τρέχουν με τρομερή ταχύτητα και μάλιστα στο σημερινό (31/5) επεισόδιο αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί με το μωρό του Ιάσονα και του Μάρκου, αφοί οι γυναίκες τους γέννησαν την ίδια ημέρα (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (31/5) εξελίξεις για τον Έρωτα φυγά

Η κατάσταση με την Ευγενία και τον Μάρκο είναι έκρυθμη. Αυτός θέλει να είναι κοντά στο παιδί του που δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του αλλά η Ευγενία θέλει να τον κρατήσει μακριά τους. «Δεν έχεις καμία θέση μαζί μας. Εκανες την επιλογή σου», του φωνάζει. Ο Στέφανος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να συμπαρασταθεί και στους δύο. Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας, με τον ερχομό της κόρης του, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να κλείσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει ξεκινώντας πρώτα απ’ αυτούς που τον έχουν βλάψει.

Πέμπτη 1/6 - Επεισόδιο 164

Η οικογένεια Δεμερτζή υποδέχεται όλη την αφρόκρεμα της περιοχής για να ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας. Ολα κυλούν ομαλά μέχρι που η Αθηνά εξαφανίζεται και η αποθήκη πίσω από το μικρό αρχοντικό τυλίγεται στις φλόγες. Σαν από μηχανής θεός, η Ελπίδα έρχεται να σώσει τη γιαγιά. Ολη την αναγορεύουν σε ηρωίδα και η Μαργέτα με τον Ιάσονα σκέφτονται να αλλάξουν στάση απέναντί της. «Πρέπει να το κάνουμε για τα μάτια του κόσμου αλλιώς θα φανούμε αχάριστοι», τονίζει η Μαργέτα. Μέσα σε όλα, το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στην Ευγενία και τον Μάρκο συνεχίζεται.

Η υπομονή του Μάρκου εξαντλείται. Στέφανος και Νότα προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. «Πρέπει να δείξεις κατανόηση. Δεν πέρασε και λίγα. Είναι και οι ορμόνες που την επηρεάζουν. Θα της περάσει. Θα δεις. Δώσε της λίγο χρόνο ακόμα», του λέει η Νότα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νάντια βρίσκει στο γραφείο του Μιχάλη ένα σημείωμα της Φωτεινής και αναγνωρίζει τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με αυτόν της ανώνυμης επιστολής για τον Μήτσο.