Μαύρο Ρόδο: «Έχασα το μωρό», λέει η Ελισάβετ - Αργοπεθαίνει από τη στεναχώρια ο Πέτρος

Σούπερ αποκλειστικό!

Μαύρο Ρόδο: «Έχασα το μωρό», λέει η Ελισάβετ - Αργοπεθαίνει από τη στεναχώρια ο Πέτρος

Η Ελισάβετ, προκειμένου να διώξει μακριά τον Πέτρο, λέει ψέματα σε όλους πως έχασε το μωρό που περίμενε. Μόνο που η αλήθεια σύντομα θα βγει στο φως και ο Πέτρος αποφασίζει αυτή τη φορά να μη χάσει την αγαπημένη του και τη διεκδικεί εκ νέου. Το περιοδικό TiViSirial μας μεταφέρει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Μαύρο Ρόδο!

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Πέτρος πάει στη Γερακιανή να βρει την Ελισάβετ, αλλά η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως εκείνη στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται: «Δεν θέλω να με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του λέει, αλλά εκείνος επιμένει: «Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει! Σε παρακαλώ, κάνε μια προσπάθεια να με συγχωρέσεις, σ’ αγαπάω Ελισάβετ». Από την πίεση και την ένταση, η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος αναστατωμένος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμουν να μη συμβεί κάτι κακό. Εκείνη βγαίνει από το ιατρείο και ο Πέτρος περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει: «Ελισάβετ, τι έγινε; Τι σου είπε ο γιατρός;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει:

«Έχασα το μωρό! Δεν έχουμε τίποτα πια να μας ενώνει, οπότε άφησέ με πια ήσυχη». Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν: «Σε παρακαλώ, Ελισάβετ, άκουσέ με! Με κατηγορείς ότι εγώ ευθύνομαι;», τη ρωτάει και εκείνη έχει πάρει την απόφασή της να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα. Εκείνος απελπίζεται. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική, αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος κάνει να φύγει στην Πάτρα, αλλά ένα μήνυμα από τον Λευτέρη αναπτερώνει τις ελπίδες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έτσι οι δυο τους πάνε στο μοναστήρι προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ.

«Δεν πιστεύω πως λέει την αλήθεια ότι έχασε το παιδί», υποστηρίζει ο Λευτέρης και συμφωνεί και ο Πέτρος: «Το κάνει από αντίδραση για να με διώξει μακριά». Η Φιλαρέτη τους λέει να ψάξουν στην κλινική και πράγματι ο Λευτέρης πάει εκεί και ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη. Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του, αλλά την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα και εκείνος τρέχει ξανά στη Γερακιανή να διεκδικήσει την αγαπημένη του μια και καλή!

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κλείνει φυλακή τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κλείνει φυλακή τον Σταυρίνο

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο προηγούμενο τεύχος μας, ο Σταυρίνος αφού μαθαίνει πως ο Μπόγρης ήταν εκείνος που είχε «πειράξει» τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τον καθηλώσει σε αναπηρικό καρότσι, αλλά και πως ο ίδιος κρυβόταν πίσω από τον ξυλοδαρμό του με την Τασούλα, εξοργίζεται και πάει να τον βρει. Ο Γιώργος κρύβεται στο μοναστήρι με τη βοήθεια της Κασσιανής, αλλά ο Σταυρίνος εισβάλλει έξαλλος, πιάνονται στα χέρια και η ηγουμένη προσπαθεί να χωρίσει τα δύο αδέλφια. Μέχρι που ο Μπόγρης βγάζει όπλο να σκοτώσει τον Σταυρίνο, αλλά πάνω στη συμπλοκή αυτό εκπυρσοκροτεί και τελικά ο Γιώργος βρίσκει τραγικό θάνατο. Ο Σταυρίνος συλλαμβάνεται και περιμένει να δώσει κατάθεση για το φονικό, ενώ η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την κατάθεσή της. Μόνο που η ηγουμένη δίνει τη χαριστική βολή και «καίει» τον Σταυρίνο, ο οποίος προφυλακίζεται.

Ο Παράσχος νεκρός

Ο Καστρινός διψάει για εκδίκηση και θέλει πάση θυσία να σκοτώσει τον Βίκο, ο οποίος διατηρεί κρυφό δεσμό με την κόρη του. Έτσι ζητά τη βοήθεια του Λουκά και εκείνος τοποθετεί βόμβα στο αμάξι του Βίκου. Την ίδια ώρα, ο Βίκος λέει στον Παράσχο πως έχει σκοπό να τελειώσει με τη νύχτα και του ζητάει τη βοήθεια για να το σκάσει με την Αλεξία. Εκείνος το κάνει και σαν ανταπόδοση του δωρίζει το δαχτυλίδι του. Ο Παράσχος μπαίνει στο αμάξι του Βίκου και η έκρηξη ξεσηκώνει την Πάτρα!

Η είδηση της ανατίναξης προκαλεί αναστάτωση και κυρίως στην Αλεξία που τρέχει στο σημείο με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος της θα ζει. Κάπου εκεί βρίσκει το δαχτυλίδι του και με πόνο βεβαιώνεται για τον χαμό του. Ο Θέμης πάει στο σημείο και η Αλεξία του μιλάει με σκληρά λόγια και στη συνέχεια η κοπέλα ανακοινώνει στην Ολγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Μόνο που στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο, ο Βίκος εμφανίζεται μπροστά της ολοζώντανος και εκείνη τρέχει στην αγκαλιά του. Η σκηνή δείχνει σε flashback πως ο Παράσχος «θυσιάστηκε» για εκείνον. Μετά από αυτό, ο Βίκος βάζει μπροστά το σχέδιο του που έχει ένα και μόνο στόχο: Να κλείσει, με τα ίδια του τα χέρια, τα μάτια του Καστρινού.