«Θα...» - Η Ιφιγένεια Τζόλα επιβεβαίωση τη φήμη για την Γη της Ελιάς

Τα νέα είναι ευχάριστα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα...» - Η Ιφιγένεια Τζόλα επιβεβαίωση τη φήμη για την Γη της Ελιάς

Η κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, συνάντησε την Ιφιγένεια Τζόλα, την πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, το πρωί της Τετάρτης 31/5, και η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις για τον ρόλο της στο σίριαλ, για την συνεργασία της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του cast, αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ηθοποιός, μάλιστα, απάντησε και για το μέλλον της στην Γη της Ελιάς, επιβεβαιώνοντας την φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Τα νέα, φυσικά, είναι ευχάριστα!

Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για την Γη της Ελιάς

«Η υποκριτική για εμένα είναι ανάσα ζωής. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύθηκαν και με εμπιστεύτηκαν να δουλέψω μαζί τους. Οι συνθήκες είναι πολύ όμορφες, ο κόσμος έχει αγαπήσει τη δουλειά μας. Ο Αντρέας Γεωργίου είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο, είναι δώρο η συνεργασία μου μαζί του», είπε αρχικά.

Και έπειτα αποκάλυψε: «Θα είμαι και στην τρίτη σεζόν της σειράς».

Όσον αφορά τη νέα προσθήκη στην ομάδα, δήλωσε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι προσεκτικός και έτοιμος να ακούσει τι λένε, να δουλέψει και να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ευκαιρία για να αγωνιστεί για αυτό που θέλει αλλά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο».

Σούπερ αποκλειστικό! Καίγονται ζωντανές η Χάϊδω, η Βασιλική και το μωρό

Όσο φτάνουμε σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε της σειράς Γη της Ελιάς, τόσο θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που ανοίγουν νέα κεφάλαια, παρακαταθήκη για τον τρίτο κύκλο της. Εμείς σας έχουμε ένα ακόμα μεγάλο αποκλειστικό που θα συμβεί λίγο πριν τέλος και θα σας κόψει την ανάσα! Aφορά στη Βασιλική και τη Χάιδω, που μπαίνουν «στο μάτι του κυκλώνα» και κινδυνεύουν θανάσιμα...

Από την Μαρία Μεταξητινού για το περιοδικό TiViSirial

Ο Φίλιππος βρίσκεται στον στρατό και οι δύο γυναίκες με τη μικρή Στέλλα είναι σχεδόν μόνες στο σπίτι, καθώς ο Λυκούργος έχει πολλές δουλειές και δεν μπορεί να είναι συνέχεια εκεί. Μάλιστα, η περίοδος που ο Φίλιππος υπηρετεί δεν θα είναι καθόλου εύκολη για το ζευγάρι καθώς από νωρίς θα αρχίσουν τα προβλήματα. Οπως θα δούμε, ο Φίλιππος τηλεφωνεί στη Βασιλική και δεν τη βρίσκει, γεγονός που του προκαλεί ανησυχία και μεγάλη ζήλια. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος αποκτά έναν καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν, καθώς ο Μίλτος συνέχεια του βάζει φιτιλιές για την απιστία των γυναικών και τα λόγια του αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική.

Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει, καθώς η Βασιλική δεν μπορεί να καταλάβει γιατί φοβάται ότι θα τον απατήσει: «Φίλιππε, με προσβάλλεις; Τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν σου έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Νομίζω ότι μου είχες εμπιστοσύνη και τώρα με αμφισβητείς;», του παραπονείται. Ωστόσο η κοπέλα δεν μπορεί να το ξεπεράσει και η ζήλια του Φίλιππου αρχίζει να την προβληματίζει πολύ, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν: «Ελα, ρε Βασιλική, έτσι γίνεται σε όλους. Δεν έχεις πάει στρατό και δεν ξέρεις. Όλοι οι φαντάροι έχουν την ίδια ανασφάλεια», της λέει ο πατέρας της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς (Μίλτος Χαρόβας) αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει: «Κοίτα φίλε, αν θες να την τσεκάρεις, κανόνισε να εξαφανιστείς να μην μπορεί να σε βρει. Κι έτσι θα τη δοκιμάσεις αν ενδιαφέρεται και δεν σε έχει ξεχάσει», του προτείνει.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Νέα τραγωδία! Πέφτει από την σκάλα και ανοίγει το κεφάλι της

Η Βασιλική αρχίζει να υποφέρει, όμως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα πρόκειται να της συμβούν. Ένα βράδυ κι ενώ ο Φίλιππος είναι στον στρατό, πιάνει φωτιά το σπίτι της. Μέσα είναι η Βασιλική, η Χάιδω και το μωρό. Είναι νύχτα και κοιμούνται, όταν ξαφνικά ξεσπάει φωτιά στο σπίτι. Η φωτιά είναι τεράστια και οι τρεις τους ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς μέχρι να το καταλάβουν το σπίτι όλο έχει λαμπαδιάσει και μέσα οι τρεις τους προσπαθούν να σωθούν για να μην καούν ζωντανές. Η Βασιλική ουρλιάζει για το παιδί της και η Χάιδω κάνει ό,τι μπορεί για να βγουν από την πύρινη κόλαση.

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς στην κυριολεξία καίγονται. Τελικά βγαίνουν από εκεί με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς και η Βασιλική με το μωρό στην αγκαλιά και μαζί και η Χάιδω, μένουν στην κυριολεξία στον δρόμο. Η πυροσβεστική προχωράει σε έρευνα και σε δύο μέρες βγάζει πόρισμα πώς και από που συνέβη. Οπως θα δούμε λίγο πριν το τέλος, μια νέα ιστορία «γδικιωμού» ξεκινάει με αυτό το τραγικό γεγονός που αποτελεί την πρώτη κίνηση της βεντέτας και της εκδίκησης, που θα αρχίζει να ξεδιπλώνεται από την αρχή του τρίτου κύκλου!

Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται την Ευτυχία για τον φόνο του Ανέστη!

Η Ευτυχία παραμιλάει στον ύπνο της και ο Κουράκος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη. Ετσι, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου. Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ο Κουράκος προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος με τη μέθοδο της λουμινόλης, τη χημική ουσία που χρησιμοποιούν οι εγκληματολόγοι για να ανιχνεύσουν ίχνη αίματος σε τόπους εγκλήματος, καθώς η συγκεκριμένη χημική ουσία αντιδρά με τον σίδηρο της αιμοσφαιρίνης στο αίμα. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία εξομολογείται στην Αννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Αννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο.