Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Αγνοείται η Βασιλική - Φόβοι για την ζωή της

«Είσαι σίγουρος κοπέλι μου πως εχθές το βράδυ ήταν καλα;»

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Αγνοείται η Βασιλική - Φόβοι για την ζωή της

Χρόνο για να σκεφτεί χρειάζεται η γυναίκα του Μαθιού και θα τον διεκδικήσει. Θα φύγει από το χωριό και το σπίτι της, αφήνοντας πίσω τον άντρα της έτοιμο να καταρρεύσει. Ο Νικηφόρος την ψάχνει παντού. Το Tv24 μοιράζεται μαζί μας όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς του ALPHA, Σασμός.

Η Βασιλική δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Από τη μια η παραδοχή του Μαθιού ότι εκείνος σκότωσε τον άντρα της στο βουνό και από την άλλη το γεγονός ότι βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου δεν είναι ο Στεφανής αλλά ο Μαθιός, την κάνουν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Να φύγει από το χωριό και το σπίτι της για να σκεφτεί. Θεωρεί πως αν βρεθεί μακριά από τα πρόσωπα που την πόνεσαν το τελευταίο διάστημα, θα καταλήξει στη σωστή λύση πιο σύντομα. Ομως ακόμα και η φυγή της αυτή, το να βρεθεί μακριά από τον γιο της Νικηφόρο, την πονάει.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Σασμό: Μαθιός και Βασιλική κάνουν έρωτα - «Θα σε αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος από τον ουρανό»

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική και ο Μαθιός δεν θα πάψουν να συναντιούνται αφού ο γιος της Καλλιόπης δεν θα μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι μπορεί να τον βγάλει από τη ζωή της. Κάθε φορά θα προσπαθεί να της εξηγήσει και κάθε φορά θα καταλήγει να πονάει ακόμα περισσότερο από την απάθεια που θα έχει το βλέμμα της. Σε μια από τις συναντήσεις τους όμως θα «σπάσουν» και οι δύο και το επόμενο πρωί θα τους βρει στο ίδιο κρεβάτι. Εκείνος παραδομένος στα συναισθήματά του, εκείνη έτοιμη να εκραγεί από τον πόνο και τις σκέψεις που έχουν πλημμυρίσει το κεφάλι της, θα κάνουν έρωτα σαν να είναι η πρώτη φορά. Ενώ όμως ο Μαθιός θα κοιμάται ήσυχος νομίζοντας ότι έχει κάνει ένα νέο βήμα στη σχέση τους, τα πάντα γύρω του θα ανατραπούν ξανά αφού όταν σηκωθεί, η αγάπη της ζωής του θα έχει εξαφανιστεί. Θα θυμηθεί τα τελευταία λόγια που της είπε: «Αγάπη μου, σε λατρεύω, δεν είμαι τίποτα χωρίς εσένα, ούτε η ζωή μου έχει νόημα μακριά σου».

Σασμός: Η ζωή της Βασιλικής σε μια βαλίτσα…

Αρχικά ο Μαθιός θα νομίζει ότι η Βασιλική έφυγε για να πάει στο ξενοδοχείο για δουλειά, ωστόσο εκείνη δεν θα απαντάει στις κλήσεις του. Το μυαλό του όμως δεν θα πάει στο κακό. Στο μεταξύ η Καλλιόπη θα έχει πάει στο ξενοδοχείο για να της μιλήσει. Εκεί η Αργυρώ θα της πει ότι η Βασιλική κάλεσε νωρίτερα στο τηλέφωνο και είπε πως δεν θα έρθει γιατί αισθάνεται άρρωστη. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα αλλάξουν ρότα. «Μαθιό, πού είναι η γυναίκα σου; Στο ξενοδοχείο πάντως δεν είναι. Κάλεσε πριν και είπε ότι δεν θα έρθει γιατί είναι άρρωστη. Είσαι σίγουρος κοπέλι μου πως χθες το βράδυ ήταν καλά;», θα τον ρωτήσει η «καπετάνισσα» και κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει. Θα τρέξει στο σπίτι και με έκπληξη θα δει τα πράγματά της να λείπουν, όπως και η βαλίτσα της. Οι κλήσεις στο κινητό της θα αρχίσουν να αυξάνονται, ενώ γρήγορα θα κινητοποιηθεί και ο Νικηφόρος που θα λάβει στο κινητό του μήνυμα από τη μητέρα του που θα του εξηγεί: «Θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνη μου. Θα μιλάμε τηλεφωνικά».

Όπως θα γίνει γνωστό, η Βασιλική θα φιλοξενηθεί στο σπίτι μιας ξαδέλφης της, στη Σητεία, ένα μέρος μακριά από όλους και όλα όσα την έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Μαθιός, Νικηφόρος, Καλλιόπη, Αστέρης και Αργυρώ θα αρχίσουν να την ψάχνουν μανιωδώς. Το πρώτο πράγμα που θα θέλουν να μάθουν θα είναι αν είναι καλά στην υγεία της φυσικά. Τελικά εκείνη θα επικοινωνήσει με τη Στέλλα, στην οποία και θα πει να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προσωρινά, γεγονός που θα φέρει χαμόγελα, τόσο στην όμορφη δικηγόρο όσο και τον Μαθιό που θα το μάθει λίγο αργότερα. Και πάλι όμως όλοι θα είναι εμφανώς προβληματισμένοι αφού δεν έχει λογική το να σταματά το διαζύγιο αλλά την επόμενη στιγμή να εξαφανίζεται από προσώπου γης.

Η Έλενα παίρνει λεφτά από τον Ευθύμη Φαρμάκη

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Αγνοείται η Βασιλική - Φόβοι για την ζωή της

Ο λόγος που η Ελενα επιστρέφει στην Κρήτη δεν είναι φυσικά για να μάθει πού βρίσκεται ο Οδυσσέας, όπως θα ισχυριστεί, αλλά για να πάρει λεφτά από τον Φαρμάκη. Μάλιστα του λέει ξεκάθαρα ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που μπορεί να τον κάψουν, γεγονός που όχι απλά θα τον προβληματίσει αλλά και θα τον αναγκάσει να της δώσει ένα γενναίο ποσό προκειμένου να μη βρεθεί ποτέ ξανά στον δρόμο του. Εκείνη, που θα έχει κάνει την επίσκεψή της και στην αστυνομία λέγοντας στον Αντώνη πως έχει ένα στικάκι με κινήσεις που καίνε τον Ευθύμη, θα πάρει τα χρήματα και θα φύγει... «πετώντας». Η παραλίγο σύζυγος του Λευτέρη θα φύγει με ελικόπτερο από την Κρήτη, όμως πρώτα θα έχει συναντηθεί με τη Θοδώρα, με την οποία και θα ανταλλάξουν αλήθειες. Μεταξύ άλλων, θα της πει ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον κάνει ξανά δικό της αλλά και ότι ανησυχεί πως ο Οδυσσέας δεν έχει φύγει για το εξωτερικό.

Ο Ευθύμης απορρίπτει τη Στέλλα

Η Στέλλα Καμαριωτάκη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ευθύμη που προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή της με κάθε τρόπο, επαγγελματικό και μη. Αλλωστε αν έρθουν πιο κοντά θα μπορεί να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τις δουλειές του, πράγμα που διευκολύνει τη δουλειά της Αιμιλίας που θέλει να τον κλείσει στη φυλακή. Έτσι, ένα βράδυ ντύνεται, βάφεται και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του με μια ωραία πρόταση, να βγουν οι δυο τους για ποτό. Η εικόνα της είναι πολύ ελκυστική, όμως ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης δεν θα δεχτεί την πρότασή της. Προφασισμένος πως έχει δουλειές, θα της πει ότι ίσως το κάνουν κάποιο άλλο βράδυ. Η γυναίκα θα αποχωρίσει από το γραφείο του ξαφνιασμένη και γεμάτη σκέψεις για το τι μπορεί να κρύβει η ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του.

Δημήτρης και Παύλος τα βρίσκουν μετά από καιρό

Τους ενώνουν οι μνήμες μιας ζωής. Τους χωρίζει ο έρωτάς τους για την Αιμιλία! Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πόσο του λείπει η παρουσία του κολλητού του από τη ζωή του και αποφασίζει να μιλήσουν μετά από καιρό. Ο γιατρός της Ανω Ποριάς μεταξύ άλλων θα του εκμυστηρευτεί ότι η συμβίωσή του με την Αιμιλία ήταν μάλλον συμβατική αυτά τα χρόνια και πως ίσως τελικά πρέπει να αρχίσει τη ζωή του από την αρχή. Και ο Παύλος όμως θα παραδεχτεί πως και εκείνος έχει χάσει για πάντα τη γυναίκα που ερωτεύτηκε. Οι δυο τους θα κάνουν μια νέα αρχή που μόνο καλό θα φέρει στις ζωές τους.

Μανόλης & Τζένη καταστρέφουν τους αρραβώνες Θοδώρας-Λευτέρη

Η Θοδώρα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αποφασίζει να ανακοινώσει στους γονείς της πως θα παντρευτεί με τον Λευτέρη. Ομως η βραδιά, που είχε όλες τις προδιαγραφές για να μείνει στην ιστορία της οικογένειας, δεν θα εξελιχθεί όπως ήλπιζαν. Το όμορφο κλίμα θα χαλάσουν Τζένη και Μανόλης που όχι απλά θα βρεθούν στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη αλλά και θα καταστήσουν σαφές σε όλους ότι είναι μαζί. Ο Παντελής θα είναι ο πρώτος που θα γίνει έξαλλος, αφενός γιατί η Τζένη είναι η πρώην κοπέλα του Νικηφόρου και αφετέρου επειδή η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στην πρωτότοκή του. Γρήγορα όμως και με τη βοήθεια του Λευτέρη που θα φανεί να είναι σύμφωνος με αυτή τη σχέση, η διάθεση όλων θα αλλάξει και το νέο ζευγάρι θα λάβει τις ευλογίες των παρευρισκομένων.