Γη της Ελιάς: Την πατάει με το αυτοκίνητο και την σκοτώνει - Ο Στάθης δολοφόνος!

«Ο Στάθης κρατείται υπαίτιος για τον θάνατό της»

Γη της Ελιάς: Την πατάει με το αυτοκίνητο και την σκοτώνει - Ο Στάθης δολοφόνος!

Με τα καμώματα της Αρετής ο Στάθης βρίσκει μεγάλο μπελά, που δεν σταματάει πουθενά. Η κάθε πιθανότητα να είναι ξανά με την Ιουλία εξανεμίζεται, ενώ ένας πόλεμος μηνύσεων, κατηγοριών ακόμα και χειροδικίας αρχίζει. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Στάθης βρίσκεται κατηγορούμενος για φόνο... Το περιοδικό Tv24 μας αποκαλύπτει αναλυτικά τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς.

Ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στην Ιουλία τι ακριβώς συνέβη με την Αρετή, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει: «Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή όχι με τη γυναίκα σου, σε παρακαλώ μη με ξαναπλησιάσεις», του λέει. Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει έξαλλος στο μαγαζί της Αρετής και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά, με αποτέλεσμα ο Στάθης να σπάσει ένα βάζο από τα νεύρα του. Εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί, πηγαίνει στην αστυνομία και του κάνει μήνυση για εξύβριση και για βίαιη συμπεριφορά και επίθεση.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Δήμητρα, όμως, τον ειδοποιεί: «Ηρθε η Αρετή και σου έκανε μήνυση. Καλό είναι παλικάρι να κρυφτείς για να αποφύγεις το αυτόφωρο», του συστήνει. Ο Στάθης αφού την ευχαριστεί, φεύγει και πηγαίνει να κρυφτεί στο σπίτι του Λυκούργου μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Την ίδια ώρα η Αρετή βλέπει πως η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του Στάθη και γίνεται έξαλλη. Eτσι παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω. Εχεις τελειώσει, Στάθη Καπερνάρο», μονολογεί.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Καίγονται ζωντανές η Χάϊδω, η Βασιλική και το μωρό - Σούπερ αποκλειστικό!

Στο μεταξύ ο Κουράκος δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και μάλιστα να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Την επομένη το δικαστήριο γίνεται και εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή. Με όλα αυτά, η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω.

Λίγο αργότερα η μοίρα δίνει ένα ακόμα χτύπημα στον Στάθη, καθώς μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα. Μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Στάθης, διαλυμένος ψυχολογικά, οδηγείται στο τμήμα όπου και κρατείται. Εκεί, του γίνεται αλκοτέστ για να διαπιστωθεί πόσο είχε πιει. Στο μεταξύ η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενημερώνει τον αστυνόμο Κουράκο: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης μου», του τονίζει. Ολοι έχουν τρελαθεί από τη στενοχώρια τους και ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Στάθη, ενώ ενημερώνει τη Βασιλική για το μοιραίο δυστύχημα: «Βασιλική μου, θέλω να είσαι ψύχραιμη. Ο πατέρας σου είχε ένα τροχαίο, όχι είναι καλά, όμως κορίτσι μου σκοτώθηκε μια κοπέλα και ο Στάθης κρατείται ως υπαίτιος για τον θάνατό της», της λέει. Κι ενώ η κοπέλα καταρρέει και όλοι έχουν παγώσει από τα δυσάρεστα νέα, η Ιουλία κρατάει σκληρή στάση απέναντι στα γεγονότα και δηλώνει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει αν ο Στάθης έφταιγε, πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει». Την ίδια στιγμή ο Στάθης, συνοδεία του Λυκούργου, οδηγείται στον εισαγγελέα.

Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μήνυση στην Ιουλία

Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μήνυση στην Ιουλία

Η Αρετή έχει πάρει φόρα με τις μηνύσεις και ζητάει εκδίκηση από όλους. Ετσι όταν συναντάει την Ιουλία τυχαία στον δρόμο, η Αρετή της επιτίθεται με τις γνωστές κατάρες κι εκείνη τη χαστουκίζει. Αμέσως μετά η Αρετή πηγαίνει πάλι στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο να συλλάβει την Ιουλία γιατί τη χαστούκισε, αλλά ο Κουράκος, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω. Ετσι δεν έχει άλλο τρόπο από το να λέει σε όλο τον κόσμο όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι η Ιουλία τη χαστούκισε, όμως κανείς πλέον δεν την πιστεύει.

Ο Δημοσθένης ζητά διαζύγιο από την Ασπασία

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης συνεχίζουν να καβγαδίζουν με κάθε αφορμή, ενώ η Ασπασία επίσης εξακολουθεί να του μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης της ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι. Οπως όλα δείχνουν, ο Δημοσθένης δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Ασπασία, ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες και ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Η Ασπασία δείχνει να μην το θέλει και έχει επηρεαστεί έντονα, αλλά η Ειρήνη θεωρεί πως είναι ευκαιρία για τη μητέρα της να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μακριά από τον Δημοσθένη.