Ο Παράδεισος των κυριών (1/6): «Αφού χωρίσατε θέλω να κάνω... » - Μαχαιριά στην καρδιά της Μιράντας τα λόγια της Αμαλίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (1/6): «Αφού χωρίσατε θέλω να κάνω... » - Μαχαιριά στην καρδιά της Μιράντας τα λόγια της Αμαλίας

Ραγδαίες οι εξελίξεις απόψε στον Παράδεισο των κυριών. Το επεισόδιο της σειράς του ALPHA αναμένεται καταιγιστικό, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά πριν αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά που θα προκαλέσουν σκάνδαλο.

Οι σημερινές 1/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 150

Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από τη Δάφνη: «Θέλω να με συνοδεύσεις σε μια δεξίωση», του προτείνει, στην οποία θα βρίσκεται και ο Αγης με τον Τόλη. Την ίδια ώρα η Αμαλία μαθαίνει για τον χωρισμό του Ντίνου και πάει στη Μιράντα, όπου της αποκαλύπτει τις προθέσεις της: «Ξέρω ότι έχετε χωρίσει με τον Ντίνο και θέλω να γνωρίζεις ότι θα τον διεκδικήσω. Θέλω να είμαι εντάξει απέναντί σου, γιατί τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει κοντά», της λέει και την αιφνιδιάζει.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Αμαλία μαθαίνει πως η Μιράντα είναι μάνα της!

Λίγο αργότερα ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία: «Θέλω να με βοηθήσεις. Να έρθεις και να φωτογραφήσεις τα μαγιό και την καλοκαιρινή κολεξιόν και να στείλεις τις φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας και στον Τύπο, παντού!», της ζητάει κι εκείνη δέχεται και παράλληλα αρχίζει να τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά: «Ντίνο, ας κάνουμε μια νέα αρχή», του ικετεύει.

Η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα, καθώς η Λιζέτα τηρεί την υπόσχεσή της και επιστρέφει από την Αμερική με σκοπό να καταθέσει κατά της Καρτεζίνη τα πάντα για το εμπόριο βρεφών. Μάλιστα, τόσο ο Ντίνος όσο και ο Γιαμαλής της υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να την μπλέξουν. Την ίδια ώρα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη μπροστά σε όλη την οικογένεια κι ενώ όλοι χαίρονται, η Βικτώρια παθαίνει υστερία.

Γεωργία και Πάρης αρραβωνιάζονται

Η Γεωργία, τρελά ερωτευμένη με τον Πάρη, ζηλεύει την κάθε κίνησή του. Ο Πάρης από την άλλη δεν θέλει να τη χάσει και της κάνει νέα πρόταση γάμου: «Θέλεις να αρραβωνιαστούμε και να μείνουμε στο σπίτι μου;», της προτείνει και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά, καθώς πιστεύει ότι όσο είναι κοντά του, στο τέλος θα την ερωτευτεί κι αυτός. Η Πιπίτσα δεν δείχνει και πολύ χαρούμενη με τους αρραβώνες της Γεωργίας, ενώ παράλληλα ακούει τον Στέφανο με την Κούλα να μιλάνε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις εκείνου! Η Πιπίτσα καταρρέει και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα τη βασανίζουν. Ετσι ανακοινώνει στον Μάρκο: «Μετά τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας, χωρίζουμε. Θα φύγω και θα πάω να μείνω με τη μάνα μου στα Καμίνια».